Šola zdravja iz Krškega na srečanju v Domžalah

25.3.2019 | 09:25

Nagrajenci

Nagrajenci

Na poti v Domžale

Na poti v Domžale

V petek, 22. marca 2019, smo se udeležili 10. letnega občnega zbora Društva Šola zdravja v Domžalah. Prisotnih nas je bilo preko 900 članov in članic iz vse Slovenije. Počaščeni smo bili, da smo lahko predstavili in zapeli našo himno kot uvod dogodka. Za nas je bila zvezda srečanja Helena Španovič, vodja skupin Krško - desni breg, ki je prejela pisno priznanje in pohvalo Zdenke Katkič, predsednice društva, za aktivno prostovoljno delo pri ustanavljanju in usposabljanju novih skupin.

Skupine, ki štejejo od 10 do 20 članov, redno, vsako jutro ob 7.30, vadimo na prostem po različnih krajih občin Krško in Kostanjevica na Krki, po metodi »1000 gibov« idejnega vodje Nikolaya Grishina, dr.med.

V lepem vremenu smo se sprehodili po drevoredu 88 lip, od daleč občudovali Kamniške Alpe, se nasmejali monokomediji »Profesor Kuzman mlajši« dr. Uroša Kuzmana. Prijetna vožnja z avtobusom domov je hitro minila. Zahvala Društvu Šola zdravja za prijetno druženje, Heleni Španovič pa čestitke za priznanje.

Moto Društva Šola Zdravja je »Gibanje je življenje in življenje je gibanje«. Če želite, da bi z vadbo pričeli tudi v kraju vašega bivanja, pokličite 040 328 844 – Helena.

Zapisala Stanka R., članica DŠZ, Skupine Krško desni breg – mestni park

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava