FOTO: Sevniški karatlon

24.12.2021 | 08:20

FOTO: Sevniški karatlon

Športna unija Slovenije že od leta 1996 na različnih koncih Slovenije v okviru projekta Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti in v sodelovanju z lokalnimi partnerji organizira športno-družabne prireditve in večdnevne dogodke, katerih namen je promocija športne dejavnosti kot zdravega in zabavnega načina preživljanja prostega časa in kot alternative vsem oblikam sodobnih zasvojenosti. Prizadeva si za širitev ljubezni do športa in kroga redno aktivnih s poudarkom na vključevanju tistih, ki so v športu manj dejavni, hkrati pa dvigniti ozaveščenost o negativnih posledicah različnih oblik zasvojenosti in pozitivnih učinkih športne aktivnosti. Vrednote, ki jih z ljubeznijo do športa širi, so: zdrav in pozitiven pogled na življenje, veselje, ekipni duh, pripadnost, vztrajnost, disciplina, zdrava zabava, spoštovanje in delavnost."

V sredo, 22. decembra 2021, je Klub borilnih veščin Sevnica, v sodelovanju s Športno unijo Slovenije, v okviru projekta SLOVENIJA v GIBANJU - VETER v LASEH – s športom proti zasvojenosti, organiziral tradicionalni «SEVNIŠKI KARATLON – pozdrav zimi« športno rekreativno srečanje za najmlajše. Namen športnega srečanja je  bilo aktivno vsestransko gibanje, spoznavanje novih vadbenih elementov, razvijanje motoričnih sposobnosti in druženja med sovrstniki. Otroci so morali premagovati najrazličnejše ovire, katerim so bile dodane tudi naloge z elementi in prvinami  Karateja. Športno rekreativnega srečanja se je udeležilo večje število predšolskih otrok starih od 4 - 6 let in manjše število osnovnošolcev nižjih razredov.

Ob zaključku sevniškega KARATLONA je organizator KBV Sevnica vsem udeležencem za uspešno premagane ovire podelil MEDALJE. Veselje otrok je bilo nepopisno!

Vidimo se na naslednjem sevniškem KARATLONU junija 2022.

S športnimi pozdravi!

Klub borilnih veščin Sevnica: www.kbv-sevnica.org

Galerija

_zzzzzzkaratlon (01)
_zzzzzzkaratlon (02)
_zzzzzzkaratlon (03)
_zzzzzzkaratlon (04)
_zzzzzzkaratlon (05)
_zzzzzzkaratlon (06)
_zzzzzzkaratlon (07)
_zzzzzzkaratlon (08)
_zzzzzzkaratlon (09)
_zzzzzzkaratlon (10)
_zzzzzzkaratlon (11)
_zzzzzzkaratlon (12)
_zzzzzzkaratlon (13)
_zzzzzzkaratlon (14)
_zzzzzzkaratlon (15)
_zzzzzzkaratlon (16)
_zzzzzzkaratlon (17)
_zzzzzzkaratlon (18)
_zzzzzzkaratlon (19)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava