Fakulteta za organizacijske študije podelila diplomske listine in priznanja odličnosti

23.12.2022 | 12:40

Fakulteta za organizacijske študije podelila diplomske listine in priznanja odličnosti
Fakulteta za organizacijske študije podelila diplomske listine in priznanja odličnosti

V sredo, 21. decembra, je Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu zabeležila ključni dogodek leta, Slavnostno akademijo, s katero je obudila ustvarjalne dosežke leta. V svojem štirinajstem letu delovanja so podelili 46 diplomskih listin, in sicer 32 diplomiranim organizatorjem in organizatoricam, 11 magistrom in magistricam menedžmenta kakovosti in 4 doktorjem in doktoricam znanosti. Razglasili so tudi Tim odličnežev za študijska leta 2020/2021 in 2021/2022, katerega sestavljajo najboljši študenti, zaposleni in zunanji sodelavci, ki prejmejo priznanje odličnosti za svoje dosežke v preteklem študijskem letu.

V prijetnem vzdušju voditeljice ge. Tanje Mikolič, ki je s svojim ustvarjalnim prepletom misli povezovala program, izbranimi melodijami glasbenih ustvarjalk prof. Šejle Usenik ter prof. Oleksandre Nomer ter nagovoroma dekana fakultete, prof. dr. Borisa Bukovca in ge. Judite Rigler, predsednice Slovenskega združenja za kakovost in odličnost, so s pogostitvijo ter prijetnim prazničnim druženjem zaključili leto 2022.

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu je bila ustanovljena 22. decembra 2008 V tem obdobju delovanja je na fakulteti študij prve, druge in tretje stopnje zaključilo skupaj 230 diplomantov, in sicer 128 na prvi, 63 na drugi in 39 na tretji stopnji. Fakulteta se ponaša tudi s čedalje večjo vpetostjo tako v domačem kot tudi mednarodnem prostoru ter uspešnim izvajanjem in pridobivanjem novih projektov.

J. Š. G.; Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu

Galerija

_zzfos (1)
_zzfos (2)
_zzfos (3)
_zzfos (4)
_zzfos (5)
_zzfos (6)
_zzfos (7)
_zzfos (8)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava