Zahtevno gostovanje v Podčetrtku

14.1.2023 | 09:00

Zahtevno gostovanje v Podčetrtku

Košarkarji Krke bodo v 14. krogu Lige Nova KBM gostovali pri Podčetrtku in kljub zahtevnemu nasprotniku želijo ostati neporaženi. Tekma bo v soboto, 14. 1., ob 19.00, prenos pa na TV Celje in Youtube strani KZS.

Liga NKBM, 14. krog, 14.1.
Podčetrtek – Krka (19.00)

Moštvi sta se v letošnji že pomerili. Konec oktobra so krkaši po preobratu v drugem polčasu zmagali z 82:75. Podčetrtek je sicer 6. na ligaški lestvici, s 6 zmagami in 7 porazi pa je le za zmago oddaljen od 3. mesta.

Izjava pred tekmo:

Gašper Okorn, trener Krke: »V Podčetrtku bi v prvi vrsti radi popravili slab vtis iz drugega polčasa pokalne tekme s Heliosom, kjer smo odigrali naših najslabših 20 minut v letošnji sezoni. To nam je ključni cilj, torej da se ukvarjamo sami s sabo in probamo dobiti tekmo v Podčetrtku. To pa ne bo lahko, saj imajo domačini več kot solidno zasedbo, za katero ocenjujem, da po kvaliteti spadajo med štiri najboljša moštva lige in da se bo na koncu tudi pokazalo. Zagotovo nas čaka težka in trda tekma. Mi smo se poskušali spočiti in regenerirati po tekmah s Heliosom in na nas je, da pokažemo svoj pravi obraz.«

KK Krka

Zvočni zapisi

Gašper Okorn

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava