FOTO: To je dolenjski ženin, Blaž z Mirne! V nedeljo Poroka na prvi pogled

10.2.2023 | 14:30

Blaž z Mirne  je med ženini nove sezone Poroke na prvi pogled. Ostali ženini in neveste spodaj v fotogaleriji

Blaž z Mirne je med ženini nove sezone Poroke na prvi pogled. Ostali ženini in neveste spodaj v fotogaleriji

Premiera druge sezone ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled bo na Planetu prvič že to nedeljo, 12. februarja, ob 21. uri! Oddajo bomo spremljali od nedelje do torka ob 21. uri, v sredo ob isti uri pa bo na sporedu komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled.

V nedeljo, 12. februarja, bo ob 19. uri na sporedu Planetova filmska premiera meseca, biografska drama One so bombe (Bombshell) s Charlize Theron, Nicole Kidman in Margot Robbie, ob 21. uri pa bo sledil prvi del težko pričakovane nove sezone ljubezenskega eksperimenta Poroka na prvi pogled!

V nedeljo ob 21. uri bomo tako spoznali nove posameznike, ki se bodo prvič videli šele pred oltarjem, pokukali pa bomo tudi v ozadje psiholoških testov za novo sezono. Izbrani kandidati, šest nevest in šest ženinov, se bodo spoznali na fantovščini in dekliščini, kjer bodo proslavili še zadnjo samsko noč. Prvič se bodo spoznali ne le med sabo, ampak tudi s strokovnjaki, med katerimi sta dva nova obraza. Specialisti za področje partnerstva bodo izbrali prvi par in spremljali bomo tudi že prvo pomerjanje poročnih oblek ter priprave na poroko …

Prve tri epizode ljubezenskega eksperimenta bodo na Planetu od nedelje do torka ob 21. uri, v sredo ob isti uri pa sledi še komentatorska oddaja Poroka na drugi pogled, v kateri bodo dogodke v najbolj romantičnem resničnostnem šovu komentirali Špela Grošelj, Tanja Kocman in Miha Hercog. "Veliko vprašanj bomo imeli tudi drug za drugega," obljublja Špela, ki je po tem, ko je spoznala letošnje ženine in neveste, zatrdila, da bo letošnja sezona nadgradila prvo. Komentatorji bodo tudi tokrat pod drobnogled vzeli vse pare in zanimivo ljubezensko dogajanje med njimi ter s svojimi izkušnjami in nepristranskimi pogledi poskrbeli za marsikateri zanimiv uvid ter razmislek, pogosto pa tudi za smeh.

Planet TV

Galerija

Aleš_PorokaNaPrviPogled
Anita_PorokaNaPrviPogled
Blaz_PorokaNaPrviPogled
Damir_PorokaNaPrviPogled
Jasmina_PorokaNaPrviPogled
Masa_PorokaNaPrviPogled
Matevz_PorokaNaPrviPogled
Meri_PorokaNaPrviPogled
Poroka_na_drugi_pogled_fotoBlazVatovec
Poroka_na_prvi_pogled_strokovnjaki
Rok_PorokaNaPrviPogled
Tina_PorokaNaPrviPogled
Vlasta_PorokaNaPrviPogled
Zan_PorokaNaPrviPogled

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava