Liga pikada Ob Krki 2023 - končana šesta sezona

2.4.2023 | 09:00

Ostale fotografije spodaj v fotogaleriji

Ostale fotografije spodaj v fotogaleriji

V petek, 31. 3. 2023, je bila v Žužemberku podelitev pokalov in medalj najboljšim ekipam in posameznikom v letošnji ligi pikada Ob Krki 2023. To je bila že 6. sezona, sodelovala pa so Društva upokojencev Žužemberk, Dvor, Dolenjske Toplice, Straža, Uršna sela in Prečna. Zaključno prireditev je tokrat organiziralo Društvo upokojencev Žužemberk, rezultate pa je obdeloval Jozo Andrijanić. Pokale in medalje sta podeljevala župan Občine Žužemberk g. Jože Papež in športni referent g. Miha Kastelic. Skupaj je nastopilo 73 tekmovalk in tekmovalcev v desetih kolih. Končni rezultati pa so sledeči:

Ekipno ženske: 1. mesto DU Prečna, 2. mesto DU Dvor in 3. mesto DU Uršna sela. Posameznice pa so se uvrstile na 1. mesto Milena Iskra - DU Prečna, 2. mesto Milena Rauh - DU Uršna sela in 3. mesto Vlasta Jaklič - DU Žužemberk.

Ekipno moški: 1. mesto DU Uršna sela, 2. mesto DU Prečna in 3. mesto DU Dolenjske Toplice. Med posamezniki pa je osvojil 1. mesto Drago Celič - DU Uršna sela, 2. mesto Drago Šulc - DU Prečna in 3. mesto Filip Košir - DU Prečna.

Po končanem uradnem delu razglasitve je vse navzoče prav lepo nagovoril župan Občine Žužemberk g, Jože Papež. Pohvalil in čestital je vsem udeležencem za dosežene uspehe in tako množično udeleževanje upokojencev v športu. Član DU Prečna g. Drago Šulc se je v imenu vseh tekmovalk in tekmovalcev zahvalil Društvu upokojencev Žužemberk za organizacijo tokratne lige in seveda Občini Žužemberk za moralno in finančno podporo Društvu upokojencev Žužemberk. Sledilo je še druženje ob malici in izmenjavi mnenj in izkušenj iz tekmovanj. Dogovorili so se tudi, da z ligo nadaljujejo že to jesen. Organizator pa bo Društvo upokojencev Dolenjske Toplice.

Tekst: Drago Šulc
DU Prečna

Galerija

_zzpikado (1)
_zzpikado (2)
_zzpikado (3)
_zzpikado (4)
_zzpikado (5)
_zzpikado (6)
_zzpikado (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava