FOTO: Trampolinski park - Flypark Trampolin Dolenjc

26.5.2023 | 13:45

FOTO: Trampolinski park - Flypark Trampolin Dolenjc
FOTO: Trampolinski park - Flypark Trampolin Dolenjc
FOTO: Trampolinski park - Flypark Trampolin Dolenjc

Ob Hotelu Dolenjc smo ta teden odprli težko pričakovani Trampolinski park - Flypark Trampolin Dolenjc.

Gre za največji trampolinski park na prostem v Sloveniji z več kot 680 kvadratnimi metri skakalnih površin in novo otroško atrakcijo na Dolenjskem. Pričakujemo tudi veliko tujih gostov, saj je trampolinski park ob neposredni bližini avtoceste, poleti pa se mimo pelje na tisoče turistov. Flypark kot nova ponudba v sklopu Hotela Dolenj'c se namreč nahaja le minuto od avtocestenga izvoza, hkrati pa meji na čudovito naravo.

V parku so vedno prisotni animatorji, ki skrbijo za varnost in red. Otrokom posredujejo navodila za varno igro in zabavo.

Trampolin park ponuja veliko različnih možnosti za zabavo, ob trampolinih tudi airbag blazine, ninja park ... Organiziramo praznovanja za rojstni dan, team buildinge, pa različna tekmovanja in zabave.

Ponujamo 8 različnih rojstnodnevnih paketov. Pričakujemo, da bomo na Dolenjskem prva izbira za otroška rojstnodnevna praznovanja v poletni sezoni.

V kratkem bomo celoten park zasenčili, postavili večerno "disco" osvetlitev in ozvočenje po celem parku.

Park, ki sprejme do 100 otrok naenkrat, bo med poletnimi počitnicami odprt vse dni v tednu, vsak dan med 9:00 in 22:00 uro, zaprti bomo samo ob deževnih dneh. V prihodnjih dneh park obratuje med tednom od 15:00 - 20:00, ob vikendih pa 9:00 - 20:00. V primeru, da kdo želi preveriti, ali smo odprti, pa nas lahko pokliče tudi na številko 051 275 275.

Na vhodu v park se nahaja Flypark bar, kjer se lahko obiskovalci osvežijo in počakajo na otroke, ki se zabavajo, s strehe bara pa se ponuja najlepši razgled na Dolenjskem. Otroci, starejši od šest let, lahko v park vstopajo samostojno.

V neposredni bližini se nahajajo tudi otroško igrišče, kavarna, restavracija in hotel.

Trenutno je vstop možen po promocijskih cenah vstopnic:

30 min - 7 evrov

60 min - 12 evrov

T. A.

Galerija

park trampolin (1)
park trampolin (2)
park trampolin (3)
park trampolin (4)
park trampolin (5)
park trampolin (6)
park trampolin (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava