VIDEO: Divana z debitantskim singlom Metulja sva 🦋🦋🦋

12.7.2023 | 10:10

 VIDEO: Divana z debitantskim singlom Metulja sva 🦋🦋🦋

Trebanjska pevka Maja Marinčič preko glasbe spominja ženske na tisto pravo in naravno ženstvenost, ki jo imajo v sebi.

Divana je pevka, ki s svojo eleganco, strastno in ženstveno esenco vabi poslušalce s svojo glasbo in interpretacijo, da se ustavijo v trenutku zavedanja sebe in da vstopijo v občutke njihove izvorne frekvence ter v stik z univerzalno zavestjo. Preko besedil ljudi nagovarja, da delujejo v dobrobit svetu. Vse energije, ki jih na odru s svojo pojavo in petjem uteleša, izražajo raznolikost in obenem ravnovesje, ki ga svet nosi.

"Ko sva skupaj, čutiva sprejemanje, varnost in strast. Skupaj ustvarjava lepoto in neskončnost neba. Ta ljubezen spominja na gibanje dveh metuljev, ki zaplešeta in rišeta podobo iz raja."

Pesem opisuje intimen trenutek dveh, ki delujeta v sinhronosti ženske in moške esence  vsak iz svojega sestavljenega centra.

 VIDEO: Divana z debitantskim singlom Metulja sva 🦋🦋🦋

Glasba: Maja Marinčič (Divana)
Besedilo: Maja Marinčič (Divana), Milan Krajnc
Aranžma: Željko Mladenović
Produkcija videa: www.videco.si
Plesalec v videospotu: Arnej Ivkovič

Pevka Maja Marinčič je rojena spomladi, kar pove že njeno ime, ki jo močno zaznamuje. V njej je močna intuicija, ki jo zna poslušati in upoštevati, je polna energije in v njej se nenehno prebujajo različne silnice.

A najmočnejša je glasba. Glasba je njen medij, s katerim izraža svojo dušo, čustva, iskrenost in milino. Še več ji pomeni petje. Njene vibracije, ki jih preko petja podaja, želijo vzpostavljati medsebojno energijo, milino in modrost.

Petje je njeno poslanstvo

 VIDEO: Divana z debitantskim singlom Metulja sva 🦋🦋🦋

Kot je za njo neke vrste terapija, želi, da bi bila to tudi za njene poslušalce. Naj v vas prikliče ali oživi najintimnejše občutke!

Poje od nekdaj. Javno je začela nastopati v srednji vzgojiteljski šoli kot nastopajoča v zboru in kot solistka. Imela je več solističnih nastopov z Big bendom ŠC Novo mesto. Sodeluje v opernem zboru v prvi tamburaški operi na svetu – V objemu Lahinje. Veliko nastopa s Tamburaškim orkestrom Dobreć, s katerim pripravlja večji glasbeni projekt in tudi nastop v Novem Sadu na tamburaški mondaviziji. Imela je tudi svoja samostojna koncerta na gradu v Žužemberku in v Trebnjem, v dvorani Stik.

Ob različnih priložnostih sodeluje z vrhunskim glasbenikom, pianistom, komponistom in dirigentom prof. Gregorjem Zagorcem, z izjemnim pevcem Gašperjem Rifljem, z vrhunskim akademskim kitaristom Maticem Smolnikarjem … S sopevcem in kitaristom Miodragom Brankovićem in kitaristom Gašperjem Možino pa z glasbo oživi večere na terasah in z ganljivimi melodijami preseneti na rojstnodnevnih dogodkih, poročnih obredih in prireditvah ter koncertih.  
Maja Marinčič preko svojih samostojnih koncertov spominja ženske na tisto pravo in naravno ženstvenost, ki jo imajo v sebi. Pesmi, ki jih Maja zapoje, in njena interpretacija le-teh, odpirajo srce, vsem prisotnim vlijejo zavedanje o ženskem načinu delovanja in spodbudijo moške, da podprejo ženske v svojem okolju. Ženske spodbudi, da poskrbijo zase, se negujejo, saj si to zaslužijo v največji meri. Ko je ženska zadovoljna in srečna, so srečni vsi ljudje, ki jo obdajajo, vsaka pa ima moč v sebi, da hodi skozi življenje, kot ji narekuje srce, ter da uresniči svoje sanje.

A. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava