Spomin na slovo akterjev šova Kmetija

27.11.2023 | 13:30

Sabina Mlakar (Foto: POP TV)

Sabina Mlakar (Foto: POP TV)

Marijan Podobnik                             (Foto: POP TV)

Marijan Podobnik (Foto: POP TV)

Milan s somentorico Karolino v lanski oddaji (Foto: facebook)

Milan s somentorico Karolino v lanski oddaji (Foto: facebook)

Vesna Krajnc                             (Foto: osebni arhiv)

Vesna Krajnc (Foto: osebni arhiv)

Ksenija Sešel, počivaj v miru. (Foto: Aleš Rod)

Ksenija Sešel, počivaj v miru. (Foto: Aleš Rod)

Ste vedeli, da se je od leta 2009 poslovilo pet akterjev resničnostnega šova Kmetija?

Resničnostni šov Kmetija so na POP TV prvič predvajali leta 2007. To je bila sezona, v kateri je, če vam spomin seže tako daleč, slavila temnolasa kmetica Daša Hliš. Gledalci prvih sezon se boste spomnili tudi gospodarja Marjana Podobnika, ki pa je leta 2009, v začetku snemanja 3. sezone, tragično preminil. Podoba prvega gospodarja je mnogim za vedno ostala v spominu.

Leta 2016 je odjeknila vest o slovesu mentorja resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Milan Belec je umrl nenadoma in povsem nepričakovano, v 64. letu starosti. Milanu, ki je v resničnostnem šovu sodeloval skupaj s somentorico Karolino, se je nepričakovano ustavilo srce.

Ko so leta 2011 snemali resničnostno oddajo Kmetija išče lastnika, je srca gledalcev osvojila Vesna Krajnc, ki so jo celo okronali za moralno zmagovalko šova. Vesna si je v naslednjih letih ustvarila družino, žal pa si sreče in miru v srcu ni uspela izboriti. Leta 2021 nas je pretresla vest o njenem tragičnem slovesu.

Ko se je pisalo leto 2019, je del sodobne različice šova Kmetija postala Ksenija Sešel. V svoji predstavitvi je spregovorila o tem, da je premagala bitko z rakom, ki pa je kmalu znova pokazal svojo moč. Še preden so na POP TV zaključili predvajanje šova, je Ksenija izgubila bitko s kruto boleznijo.

Bitko z rakom je izgubila tudi vsem dobro poznana Sabina Mlakar, ki se je pred kamere vedno rada vračala, s svojo energijo hudomušno začinjala dogajanje in tako hkrati popestrila tudi svoje življenje. Žal se je slednje izteklo mnogo prezgodaj, po izjemno težki borbi se je za vedno poslovila.

V. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava