Nič več dolenjskega St. Moritza: Z današnjim dnem na voljo nova, zadnja sezona Za hribom

22.2.2024 | 12:40

Zadnja sezona serije Za hribom že na VOYO!

Zadnja sezona serije Za hribom že na VOYO!

Peta sezona je hkrati tudi zaključna sezona VOYO originalne serije Za hribom. Domišljijska vasica, ki jo obdajajo s soncem osvetljeni dolenjski griči in so jo vaščanke in vaščani vse od njenega nastanka poimenovali kar slovenski St. Moritz, bo tako dobila svoj epilog.

K ogledu VOYO uporabnice in uporabnike vabi kar župan sam

Županske čevlje je obul odličen Jernej Kuntner, ki ni skoparil z obljubami o obnovi infrastrukture, kuhanjem tradicionalnega golaža, pripravami na kolesarsko dirko, borbo z virusom, povečanjem prebivalstva in srčno skrbjo za svoje vaščane. Pa kaj, če je kdaj pa kdaj tudi malce več časa lovil ribe v svojem ribniku. Glavno, da se imajo vsi fajn.

In župan Karl ne bi bil župan Karl, če k ogledu pete sezone ne bi povabil kar sam:

»Drage gledalke, dragi gledalci, jebelacesta, 5. sezono Za hribm pa muorte gledat. Ker buo vse drugačnu, razen tistga, kar buo istu.  Čm rečt, da buo vse taku, kt je že blu, pa spejt nč taku. Uglavnoma, glejte pa se prepričejte. Hvala. Vaš Karel!«

Prvi dve epizodi zaključne sezone si VOYO uporabnice in uporabniki lahko ogledajo že z današnjim četrtkom kjerkoli in kadarkoli.

Predajo se lahko romantičnim pustolovščinam Đura (Robert Korošec) in njegovega dekleta Erike (Karin Komljanec), pripetljajem z gostilničarko Terezo (Maja Martina Merljak) in zaljubljenim Lacijem (Gašper Markun), pripetljajem policista Stanka (Franci Kek), lokalnega župnika (Rok Kunaver) in veterinarja (Ivo Ban). Z vsakim četrtkom pa nato sledi nova epizoda serije Za hribom.

L. V.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava