VIDEO: Divana z novim singlom Dahni mi 🌺🌸

3.3.2024 | 12:00

VIDEO: Divana z novim singlom Dahni mi 🌺🌸
VIDEO: Divana z novim singlom Dahni mi 🌺🌸

Trebanjska pevka Maja Marinčič, Divána, nadaljuje in nadgrajuje svojo pevsko kariero. Po zelo uspešnem debitantskem singlu Metulja sva je na pragu pomladi presenetila z novo avtorsko pesmijo Dahni mi, ki jo spremlja tudi plesni videospot.

Skladba Dahni mi je kot prvi vetrič pomladi in prva roža, ki pokuka v svet. Je spraševanje po upanju in ponovni prebuditvi zaljubljenosti.

"V pesmi se zopet prebudi zaljubljenost v odnosu dveh, ki sta v nekem trenutku že skoraj obupala. Vse to nam daje občutek živosti in spodbudi k lahkotnemu kreiranju lepih trenutkov,"  še doda Maja.

Začetek skladbe s prispodobami senc in mraka je tožba zaradi padca iz sveta ljubezni, podoba mračnega dneva pa nakazuje na notranji boj in izpraševanje dveh, ki sta živela pravljico, a v tej pravljici zašla. Intenziven refren, v katerem so poudarjeni Resnica, Upanje in Moč, lahko nagovori vsakega izmed nas. Naj bo moj, tvoj, najin, naš svet resnično “svet čudežnih besed”, “brez laži”! S podobo svita in zvezdnatega neba se skladba zaključi z optimizmom.
 
Negujmo ga tako, da se medsebojno vzpodbujamo in dajemo upanje, da vidimo rešitev iz težke situacije in da lahko dosežemo želeno in uresničimo naše ambicije.

Maja Marinčič v to močno verjame. Zato želi svojo idejno vsebino skladbe preliti v vse nas, da začutimo čutno in duhovno ljubezen.

Besedilo: Maja Marinčič & Milan Krajnc
Saksofon: Rok Felicjan
Glasbena produkcija: Matic Smolnikar
Mix in mastering: Metod Komatar

pr

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava