Nova generacija diplomantov Fakultete za turizem

10.6.2024 | 12:30

Nova generacija 25 diplomatov in magistrov Fakultete za turizem Univerze v Mariboru je v četrtek, 6. 6. 2024, prejela diplomske in magistrske listine na slovesni podelitvi diplom. Listine jim je izročila dekanica Fakultete za turizem izr. prof. dr. Marjetka Rangus.

Nova generacija diplomantov Fakultete za turizem
Nova generacija diplomantov Fakultete za turizem
Nova generacija diplomantov Fakultete za turizem

Fakulteta za turizem Univerze v Mariboru je 6. junija 2024 dobila deveto generacijo diplomantov visokošolskega strokovnega, univerzitetnega in magistrskega študijskega programa, ki so svoje diplomske in magistrske listine prejeli v slovesnem ambientu Viteške dvorane brežiškega gradu.

8 diplomantom visokošolskega strokovnega študijskega programa, 10 diplomantom univerzitetnega in 7 diplomantom magistrskega študijskega programa, ki so diplomirali med marcem 2023 in marcem 2024, je diplomske in magistrske listine prvič v tej vlogi podelila dekanica Fakultete za turizem Univerze v Mariboru izr. prof. dr. Marjetka Rangus.

Slavnostni govornik iz prakse je bil letos gospod Boštjan Misja, direktor Turizma Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje, ki je diplomantom ob začetku njihove karierne poti namenil nekaj spodbudnih besed.

Predstavnica študentov, diplomantka magistrskega študijskega programa Jožica Vohar, se je v svojem govoru v imenu vseh diplomantov zahvalila vsem, ki so sodelovali in pomagali pri njihovem uspehu, se uzrla na prehojeno pot in predvsem na tisto, ki je še pred njimi.

Prireditev sta s svojima nastopoma popestrila Katarina Petrič in Martin Urek, učenca Glasbene šole Brežice, prireditev je povezovala lekt. Hana Kuhar. Druženje so prisotni nadaljevali v sproščenem vzdušju na prečudovitem grajskem dvorišču.

Na Fakulteti za turizem so ponosni na generacijo 2024 ter diplomantkam, diplomantom in magistricam ob tej priložnosti še enkrat iskreno čestitajo in jim želijo veliko sreče, vztrajnosti na nadaljnji poti ter dobro unovčenje pridobljenega znanja. 

Fakulteta za turizem Univerza v Mariboru

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava