Kje je Matej Barbo? Rad bi čim prej nazaj ...

13.6.2024 | 13:20

Smo v glavni sezoni veselic. Po vsej Sloveniji so že v polnem razcvetu. Tako kot vsako leto tudi ansambel Nemir razveseljuje svoje poslušalce na veselicah. Na terenu pa smo opazili, da je pri članih Nemira sedaj malo kadrovskih sprememb. Že na kar nekaj veselicah nismo videli pevca ansambla Mateja Barba. Kaj se z njim dogaja? Ali so to začasne spremembe ali je res prišlo do menjave članov pri ansamblu Nemir?

Darja in Matej

Darja in Matej

Malo smo raziskali in izvedeli: kar bodite brez strahu. Matej je še vedno član Nemira. Zvedeli smo, da so te menjave samo začasne, da lahko »nemirovci« brez težav izpeljejo vse veselice. Matej Barbo je nedolgo nazaj prebolel pljučnico. Sedaj pa ima še nekaj nujnih pregledov, da bo vse tako, kot mora biti. Nekaj dni bo še odsoten, potem pa se bo vrnil na odre veselic in nazaj v tandem Jutranje budnice na TV Veseljak Golica, k Darji Gajšek. Zaradi njegove odsotnosti so »nemirovci« za pomoč pri nadomeščanju Mateja k sodelovanju povabili dolgoletnega prijatelja in nekdanjega člana Ansambla Tomaža Rota, Korošca, pevca Nika Kogelnika. Fantje so se imenitno ujeli in nimajo nobenih težav pri izvajanju repertoarja. Mateju pa želijo, naj se hitro pozdravi in pride nazaj.

Ko smo Mateja vprašali, koliko časa ga še ne bo, nam je zaupal, da bi najraje že odšel delat, vendar ga zdravniki še ne izpustijo iz rok. Tudi mi mu želimo čimprejšnje okrevanje in vrnitev na oder ter v studio TV Veseljak Golica.

A. S.

Galerija

20240601_225909
20240601_225920
Ansambel Nemir z Matejem
Matej in Darja
Nadomestni pevec Ansambla Nemir

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava