BK Mirna ponovno blestel na DP do 13 in 17 let; Domnu Lazniku trije naslovi

14.6.2012 | 08:45

BK Mirna ponovno blestel na DP do 13 in 17 let; Domnu Lazniku trije naslovi

V soboto, 9.6.2012, je v dvorani Konex v Ljubljani potekalo državno prvenstvo v badmintonu do 13 in 17 let. Igralci BK Mirna so osvojili 5 od 10 naslovov! Najuspešnejši igralec kluba je bil Domen Laznik saj je osvojil vse tri naslove državnega prvaka, sledili so mu še Žan Laznik, Gašper Krivec ter Maja Fonda s po enim naslovom državnega prvaka.

V kategoriji U13 dečki posamezno so vsa tri odlikovanja pristala na prsih igralcev BK Mirna, kot rečeno je naslov državnega prvaka osvojil Domen Laznik, drugo mesto Urban Kolenc in tretje Gašper Krivec. V kategoriji U13 dvojice je prvo mesto zasedel mirenski dvojec Domen Laznik / Gašper Krivec, drugo Urban Kolenc skupaj z Žohar Vidom ( BK Kungota) tretje mesto pa so si delili Nejc Koprivc/Klemen Kirbus (BK Kungota) in dvojec Anej Cizelj- Miha Arih.

Kategorija U13 mešani pari je bila ponovno v domeni Mirnčanov, saj so zasedli vsa tri mesta in sicer: prvo mesto Domen Laznik/Lia Šalehar (BK Kočevje); drugo mesto Gašper Krivec/Zala Šturm in tretje mesto Urban Kolenc/Maja Fonda.

V kategoriji U13 deklice posamezno je Zala Šturm zasedla tretje mesto, v igri U13 deklice dvojice pa so se Mirnčanke odrezale takole: prvo mesto Maja Fonda/ Lia Šalehar (BK Kočevje; drugo mesto Zala Šturm/Petra Polanc (BK Ježica) in Julija Kolenc/Vita Lešnik (BK Kungota).

Pri fantih v kategoriji U17 posamezno je Sebastijan Miklič zasedel odlično drugo mesto, v kategoriji U17 fantje dvojice so tretje mesto zasedeli Žan Laznik/Luka Pungerčar in Sebastijan Miklič/Simon Skok (BK Medvode). V mešanih parih U17 sta zlato osvojila Žan Laznik/Ana Marija Šetina (BK Medvode); klubski kolega Sebastijan Miklič s soigralko Katarino Beton (Konex) pa tretje mesto.

Pri dekletih U17 posamezno je odlično tretje mesto osvojila mlada Ema Cizelj,v kategoriji U17 dekleta dvojice pa so si tretje mesto delile Nika Arih/Nastja Stovanje in Ema Cizelj/Katarina Beton (Konex).

Tudi ostali igralci, ki niso posegli po kolajnah, so prikazali dobro in borbeno igro, zato čestitke vsem!

BK Mirna

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava