Dobrodelni koncert ''Naša pomoč za Dominikovo moč'', ŠD SŠ Črnomelj

25.11.2016 | 19:00

Mineva eno leto, od kar nas je pretresla novica o tragediji, ki si je nihče od nas ni predstavljal niti v najhujših sanjah. Dominik Lozar, dijak 2. b gimnazije Srednje šole Črnomelj, se je pri nesrečnem skoku v sneg hudo poškodoval.

Družina in prijatelji smo bili skupaj z Dominikom postavljeni pred dejstvo, da pot do okrevanja ne bo lahka. Po težki borbi za življenje na Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana in Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Soča v Ljubljani se je njegovo zdravstveno stanje izboljšalo. Pozitivne misli vseh, ki mu stojimo ob strani, so pripomogle k temu, da Dominik danes diha brez pomoči aparatov in uporablja poseben voziček. Njegov pozitivizem, razigranost in nasmejanost so občudovanja vredni.

Življenjska vedrina in optimizem pri njem ne usahneta, zato upamo, da se nam bo Dominik kmalu spet pridružil tudi na šolskih hodnikih. Za lažji vsak dan Dominik potrebuje ustrezno prevozno sredstvo, za nakup katerega zbiramo denarna sredstva.

Združimo moči in še enkrat pokažimo, kako veliko srce imamo.

Dijaki in zaposleni Srednje šole Črnomelj vas vabimo v petek, 25. 11. 2016 ob 19. uri v športno dvorano šole, kjer bodo na dobrodelnem koncertu nastopili:

1. Dijaki Srednje šole Črnomelj

2. Tamburaška skupina Dobreč

3. Mladi Belokranjci

4. 2B

5. Martina Mravinec in Marko Simčič

6. Gianni Rijavec

7. Marko Vozelj

8. Gušti in Polona Erpe

9. Stenbend

10. Severa in Gal Gjurin z gosti

11. The Plut family

12. Rok Ferengja

Vabljeni !