Na Fakulteti za organizacijske študije NM podelili diplome

22.12.2017 | 11:30

Na Fakulteti za organizacijske študije NM podelili diplome
Na Fakulteti za organizacijske študije NM podelili diplome

V sredo, 20. decembra, je v Hotelu Šport Otočec, Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu zabeležila ključni dogodek leta, Slavnostno akademijo, s katero je tudi letos obudila ustvarjalne dosežke leta. V svojem devetem letu delovanja so podelili 30 diplomskih listin, in sicer 15 diplomiranim organizatorjem in organizatoricam, 7 magistrom in magistricam menedžmenta kakovosti in 8 doktorjem in doktoricam znanosti. Razglasili so tudi Tim odličnežev leta 2017, katerega sestavljajo najboljši študenti, zaposleni in zunanji sodelavci, ki prejmejo priznanje odličnosti za svoje dosežke v preteklem študijskem letu.

V prijetnem vzdušju voditeljice doc. dr. Lee-Marije Colarič-Jakše, ki je s svojim ustvarjalnim prepletom misli povezovala program, izbranimi melodijami učencev Glasbene šole Marjana Kozine ter nagovoroma dekana fakultete, prof. dr. Borisa Bukovca, in prof. dr. Miha Japlja, so dogodek zaključili z najavo vstopa fakultete v deseto obletnico obstoja in s pogostitvijo ter prijetnim prazničnim druženjem zaključili leto 2017.

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu bo namreč 22. decembra 2017 vstopila v deseto leto obstoja. V tem obdobju je na fakulteti študij prve, druge in tretje stopnje zaključilo 130 diplomantov, in sicer 62 na prvi, 37 na drugi in, na kar so še posebej ponosni, 21 na tretji stopnji. Fakulteta se ponaša s čedalje večjo vpetostjo v mednarodnem prostoru, saj njihovi študentje in diplomanti prihajajo iz enajstih tujih držav, v izvajanje študijskih programov so vključeni profesorji iz Avstrije, Hrvaške, Italije, Litve, Romunije, Slovaške, Srbije ter ZDA, čedalje več pa beležijo tudi študijskih izmenjav preko Erasmus+ programa, in sicer tako študentov, visokošolskih učiteljev kot tudi strokovnih delavcev. Eden izmed večjih dosežkov v letu 2017 pa predstavlja pridobitev Jean Monnet Chair projekta z naslovom European Union of Tomorrow, ki ga vsako leto prejme le izbrana skupina visokošolskih učiteljev in raziskovalcev, strokovnjakov na področju evropskih študij.

Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu

Galerija

_fos (1)
_fos (10)
_fos (11)
_fos (2)
_fos (3)
_fos (4)
_fos (5)
_fos (6)
_fos (7)
_fos (8)
_fos (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava