V ŽIVO: Ekipa Denis Avdić Showa na Dolenjskem!

30.11.2022 | 13:20

V ŽIVO: Ekipa Denis Avdić Showa na Dolenjskem!
V ŽIVO: Ekipa Denis Avdić Showa na Dolenjskem!

Najbolj poslušani jutranji program v Sloveniji Denis Avdić Show bo vsak teden do božičnih praznikov, enkrat na teden, v živo v enem slovenskem kraju. Po zelo uspešnem obisku v Slovenski Bistrici zdaj ekipa Radia 1 prihaja na Dolenjsko, v Šentjernej!

Denis Avdić, Jana Morelj, Miha Deželak in Influencer Dino bodo v živo na odru kulturnega centra Primoža Trubarja v četrtek, 1. decembra, med 14. in 18. uro.  Prebivalci Šentjerneja in okolice bomo imeli možnost v živo videti kako nastaja najbolj zabaven program in tudi spoznati voditelje ter z njimi narediti kakšen selfi.

Dogajanje bodo na odru popestrili tudi znani Slovenci: Nuša Derenda, Mama Manka in Društvo mrtvih pesnikov.

Lepo vabljeni v čim večjem številu, da skupaj podpremo prvotni namen, zakaj Denis Avdić Show prihaja na obisk v različne slovenske kraje. Skupaj z njimi namreč odštevamo do 22. decembra, ko se bo začel tradicionalni 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in dm!

Najdaljši Denis Avdić Show bo v živo potekal iz Mestnega trga v Ljubljani, zbrana denarna sredstva pa bodo namenili družinam v stiski in jim poskusili pričarati čudovito praznično pravljico.

Pomagaš lahko že zdaj, tako, da pošlješ sporočilo POMAGAM5 na 1919!

B. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava