Vabljeni, da zabobnamo skupaj

5.7.2023 | 09:15

Vabljeni, da zabobnamo skupaj
Vabljeni, da zabobnamo skupaj
Vabljeni, da zabobnamo skupaj
Vabljeni, da zabobnamo skupaj

V petek, 14.7.2023, bodo potekali Grajski dan na Dvoru. V okviru teh vas vabimo na kulturno zabavni večer, ki se bo odvijal na gasilskem vrtu na Dvoru.

Na dogodku, ki ga v sodelovanju z Občino Žužemberk organiziramo Kulturno društvo Dvor, Prostovoljno gasilsko društvo Dvor ter Športno društvo Fužina - Dvor, se bo dogajalo veliko:

- od 18. ure dalje - delavnice za otroke:

◦ Mavrična ribica kamišibaj,

◦ ustvarjalne delavnice,

bobnanje v TOLKALNEM KROGU za vse generacije

◦ poslikava obraza,

◦ izdelava kitk,

◦ razne igre...

- od 20. ure dalje kulturni program v izvedbi članov Kulturnega društva Dvor

- ob 21.00 uri zabava z Manco Špik.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Na posebno povabilo bo k nam prišel tudi akademski tolkalec in izkušen vodja tolkalnih srečanj Franci Krevh, sicer prvi tolkalist orkestra Slovenske filharmonije ter zasedbe Slovenski tolkalni projekt.

Na Dvoru bomo tako imeli TOLKALNI KROG – glasbeno aktivnost za vso družino in vse starosti! Druženje ob glasbi, ki ga bo vodil Franci Krevh in za katerega ne potrebujete predznanja, je tukaj! Bobnanje krepi imunski sistem, ustvarja dobro počutje, sprošča čustveno napetost in je zabavno.

TOLKALNI KROG - je razvedrilna, dinamična glasbena dejavnost, ki jo zmore PRAV VSAK. Na srečanju bomo bobnali z različnimi tolkali (bobni, ropotuljami, …). Je dogodek, pri katerem bomo spoznali tolkala, skupaj muzicirali in se smejali. Velja eno samo pravilo – NIČ NI NAROBE!

Pridite in doživite skupni ritem. Sploh pa vedite - BOBNANJE JE ZABAVNO!

Lepo vabljeni, da se pridružite Tolkalnemu krogu ter povabite tudi dalje. To bo res zanimiva, poučna, razvedrilna in predvsem zabavna izkušnja za vse.

Vabljeni ste tako otroci (mlajši otroci bobnajo skupaj s starši) mladi in mladi po srcu.

Naj Dvor zabobna skupaj!

T. P.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava