Domen Kljun zmagovalec Talentov; osvojil 50 tisočakov

18.12.2023 | 12:30

Foto: Pop tv

Foto: Pop tv

Domen Kljun zmagovalec Talentov; osvojil 50 tisočakov

Pa se je odvilo težko pričakovano finale šova Slovenija ima talent! Zmago je sinoči osvojil Domen Kljun.

V finalni oddaji 9. sezone priljubljenega šova Slovenija ima talent so se z osupljivimi točkami predstavili pevka Nina Sirk, predstavnici cirkuške šole Cirkus Star Valentina in Ajda, pevec Jure Kotnik, akrobatski duo Acro Connection (Alja in Matjaž), plesalec Ahmed Kullab, pevec Domen Kljun, cirkusanta in čarodeja Arbadakarba (Tina in Matjaž), pevka Maria Sofia Tovar Brčić, harmonikašica Špela Šemrl in plesalka Tatjana Gajanović.

Prav vsi so v nastop vložili veliko truda in trdega dela.

Superfinalista

Po skoraj treh urah sta voditelja Sašo Stare in Peter Poles razglasila, da sta velika superfinalista Špela Šemrl in Domen Kljun, ki je publiko navdušil z romantično slovensko klasiko, Pestnerjevo zimzeleno Vrača se pomlad.

Ob razglasitvi je bil Domen povsem navdušen, priboril pa si je veliko nagrado v višini 50.000 evrov.

Ste zadovoljni z zmago Domna Kljuna? Takole pravijo spletni komentatorji

Presenetljiv pa je podatek, da je Domen pel bolan in da je bil še v soboto čisto brez glasu. Kar se je v samem nastopu morda nekoliko slišalo, a kljub temu ni uničilo kakovosti njegovega nastopa. Nekaj ur po Domnovi zmagi pa se je najbolj presenetljiva situacija zgodila na družbenih omrežjih oziroma natančneje v komentarjih.

Zadovoljni z zmago

Slovenci in spletni komentatorji so namreč izjemno zadovoljni z letošnjim zmagovalcem, Domnu vsi privoščijo glasbo, najbolj pa jih je navdušilo dejstvo, da je na odru pel v slovenskem jeziku. Poglejmo nekaj najbolj izstopajočih odzivov. "Vrhunsko je zapel in zmagal. Bravo Domen. Čestitke tudi Špeli in njeni harmoniki." "Bravo. Čestitke, zasluženo enkrat, da zmaga slovenska pesem. Naravni talent, ne pa že šolan glas, saj temu naj bi bila namenjena ta oddaja, odkrivanju novih talentov." "Domen čestitam in pravilno si povedal, zmagal je naravni talent. Navijala sem zate od prvega nastopa."

Sicer pa bi spletni komentatorji zmago privoščili tudi mladi Špeli Šemrl, ki je tudi na finalnem odru navdušila s svojim igranjem harmonike.

Domen Kljun v zasebnosti aktiven na domači kmetiji

Zmagovalec Talentov je po izobrazbi lesarski tehnik in nadaljuje tradicijo suhe robe v Ribnici.

V predstavitvenem videoposnetku pa je javnosti sinoči razkril tudi več podrobnosti svojega zasebnega življenja. Med drugim tudi domačo kmetijo, ki se ukvarja s konjerejo, to prelepo žival pa obožuje tudi Domen. "Z očetom sva dobra prijatelja, vsak dan greva zjutraj na kavo in s tem nadgrajujeva našo kmetijo, da bo tako še bolj močna."

Domen pa je sicer hkrati zaposlen tudi na Kmetijsko gozdarski zadrugi Ribnica.

V. M.; K. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava