DL: Satin poskrbi za čarobnost

23.1.2023 | 13:50

DL: Satin poskrbi za čarobnost

25-letna Novomeščanka Satin Papež je že kot deklica sanjala o tem, da bo nekoč organizirala poroke. V ta svet jo je potegnil film Načrtovalka porok, strast do organizacije enega najpomembnejših dogodkov v življenju pa jo je pripeljala tudi do diplomskega dela na omenjeno temo. Med poglobljenim raziskovanjem in študiranjem organizacije porok je dokončno spoznala, da si to želi prenesti tudi v prakso. Najprej je organizirala prijateljičino poroko, ker pa dober glas seže v deveto vas, so se kmalu začela vrstiti povpraševanja. Ob redni zaposlitvi v oglaševalski agenciji, kjer dela kot vodja projektov, ji organizacija porok pomeni dodaten ustvarjalni izziv in priložnost za soustvarjanje čarobnih dogodkov.

Tako se je nedavno udeležila enega največjih poročnih sejmov pri nas, na Ljubljanskem gradu, kjer je nastala tudi fotografija z mami, sicer uspešno poslovno žensko, Ireno Potočar Papež.

Satin pa smo nedavno lahko videli tudi v TV-šovu Sanjski moški, v oddaji je gostovala kot prijateljica simpatičnega Blaža Kričeja Režka.

Članek je bil objavljen v 48. številki Dolenjskega lista 1.  decembra 2022

R. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava