Miran Rudan rojstni dan praznuje dvakrat

24.8.2023 | 13:30

Miran Rudan je hvaležen, da mu je življenje ponudilo drugo priložnost, zato rojstni dan slavi dvakrat.(Foto: arhiv Lady)

Miran Rudan je hvaležen, da mu je življenje ponudilo drugo priložnost, zato rojstni dan slavi dvakrat.(Foto: arhiv Lady)

Sredi avgusta je svoj rojstni dan praznoval priljubljeni pevec, krški rojak, čigar pesmi radi vsi prepevamo.

Življenje je polno na eni strani srečnih dni, na drugi pa tudi preizkušenj. Ena takih, ki bi se lahko končala tragično, je bila prometna nesreča z motorjem, ki jo je pred leti utrpel priljubljeni pevec Miran Rudan. Njegovo življenje je takrat, ko so ga reševali celo s helikopterjem, viselo na nitki in takih dogodkov človek zlepa ne pozabi. Še več, Miran od takrat dvakrat slavi svoj rojstni dan.

»Sem srečko, da lahko praznujem dva rojstna dneva. Eden je bil pred kratkim. To je tisti, ki ga praznujem zaradi tega, ker mi je uspelo preživeti. Eden pa je ta, ki ga praznujemo vsi – rojstvo. Let pa tako več ne štejem,« je svoje misli z oboževalci delil glasbenik.

Sicer pa ima Miran te dni veliko dela. Počasi zaključuje dokumentarni film Amen, ki bo v naslednjih mesecih ugledal luč sveta, v njem pa se bo sprehodil čez svoje spomine in življenjske prelomnice.

P. T.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava