Srečanje upokojencev Komunale NM

23.1.2024 | 14:40

Srečanje upokojencev Komunale NM
Srečanje upokojencev Komunale NM
Srečanje upokojencev Komunale NM

Komunala Novo mesto d.o.o. je v ponedeljek, 22. januarja 2024, organizirala tradicionalno srečanje upokojencev. Veseli smo takih dogodkov, saj še posebej povezujejo in utrjujejo naše vezi z nekdanjimi zaposlenimi, ki so prispevali kamenčke v mozaik današnje podobe podjetja, zato se vedno znova veselimo srečanja z njimi.

Srečanja se je udeležilo 55 nekdanjih zaposlenih, potekalo je v Hotelu Dolenj´c. Tako so se nekdanji sodelavci ponovno povezali in delili spomine na svoje delovne dni. Dogodek se je začel s toplo dobrodošlico in pozdravnim nagovorom direktorja Bojana Kekca, ki je izrazil zadovoljstvo in hvaležnost do vseh zbranih, ki so s svojim delom, znanjem in izkušnjami prispevali k uspehu podjetja. Dejal je, da je težko najti besede, s katerimi bi lahko opisal, kaj vse so naredili za podjetje, ter se spomnil časov, ko je bilo več druženja, pogovorov in solidarnosti. Po nagovoru direktorja je zbrane pozdravil tudi bivši zaposleni Franci Koncilija.

Udeleženci srečanja so radi pokramljali, izmenjevali številne delovne prigode, svoje izkušnje in modrosti. Tako je bil dogodek odlična priložnost za ohranjanje stikov in povezovanje med nekdanjimi sodelavci. Vsak upokojenec je prejel priložnostno darilo. Ostali, ki pa se žal srečanja niso mogli udeležiti, bodo darilo prejeli po pošti. Želimo, da bi se tudi naslednje leto srečali v takšnem številu.

Vsem upokojencem se Komunala Novo mesto d.o.o. zahvaljuje za doživeto druženje in pozitivno energijo, ki so jo prinesli s seboj.

Anita Petrič, tajništvo
Komunala Novo mesto

Galerija

_srecanje (1)
_srecanje (10)
_srecanje (11)
_srecanje (12)
_srecanje (2)
_srecanje (3)
_srecanje (4)
_srecanje (5)
_srecanje (6)
_srecanje (7)
_srecanje (8)
_srecanje (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava