VIDEO: Mati trinajstih otrok Mija Cerar in Alen Vogrinec z Vrtnico

24.2.2024 | 13:00

VIDEO: Mati trinajstih otrok Mija Cerar in Alen Vogrinec z Vrtnico
VIDEO: Mati trinajstih otrok Mija Cerar in Alen Vogrinec z Vrtnico

Mija Cerar, mati trinajstih otrok, ljubiteljska glasbenica in profesionalna gradbinka, je do zdaj izdala že sedem pesmi. Tokrat se javnosti predstavlja z balado Vrtnica, ki jo je posnela skupaj s finalistom šova Slovenija ima talent Alenom Vogrincem.

"Pesem Vrtnica je lepa balada, a z žalostnim koncem. Življenje piše lepe in manj lepe ljubezenske zgodbe. Ko ljubezen zbledi, se zdi, da se svet ustavi, pa vendar vse lepe besede, misli, zaobljube za vedno ostanejo v lepem spominu. Vsak konec pa prinese tudi nov začetek, ki je lahko poln upanja in novih priložnosti."

Ker pa je besedilo pesmi namenjeno duetu, je k sodelovanju povabila Alena Vogrinca. Alen je pevec, ki se je slovenski javnosti predstavil leta 2010, ko je postal finalist oddaje Slovenija ima talent z avtorsko pesmijo Berač. Leta 2013 se je umaknil iz javnosti ter se posvetil družini, leta 2018 pa je postal ponovno aktiven. Posnel je kar nekaj pesmi, sodeloval v raznih projektih in duetih.

Besedilo pesmi je napisal Matej Trstenjak, melodijo je prispeval Primož Ilovar, za aranžma pa je poskrbel Nejc Tratnjek. Končno audio podobo je pesem dobila v studiu Old house production, pri producentu Nejcu Tratnjeku, za video podobo pa je poskrbela produkcija Prizmatory, pod okriljem Jake Knipliča. Pesem je izdana pri založbi Trstenjak.

R. G.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava