Odlični rezultati KK Mirna Peč na DP

10.3.2024 | 09:40

Odlični rezultati KK Mirna Peč na DP

V soboto, 02.03.2024, je na Polzeli potekalo državno karate prvenstvo za člane, članice, veterane in veteranke ter parakarateiste 2024 Karate zveze Slovenije. Našo tekmovalno ekipo Karate kluba Mirna Peč so zastopale tekmovalke Naja Oberč, Ajla Ćurić, Špela Tihi in glavni trener kluba Aljoša Kramar.

Državno prvenstvo je dobro potekalo in naši tekmovalci so dali vse od sebe ter dosegli uspešne uvrstitve. Razveselili smo se, da je Aljoša Kramar ubranil naslov podprvaka v katah med mlajšimi veterani, ter veseli smo, da je Naja Oberč 3. najboljša parakarateistka v svoji kategoriji. Uspešno je bilo tudi, da se je Špela Tihi zelo približala najvišjim uvrstitvam v katah med članicami. Ajla Ćurić je tokrat imela močnejšo tekmovalko v začetnih borbah v katah, ki jo izločila in žal ni imela nadaljnjih priložnosti pokazati vse, kar je pripravila za državno prvenstvo.

Rezultati naše tekmovalne zasedbe so sledeči:

2. mesto: Aljoša Kramar - kata veterani od 35 do 50 let

3. mesto: Naja Oberč - para karate dekleta nad 16 let

5. mesto: Špela Tihi - kata članice

Na tekmovanju je sodelovala še Urška Kramar v vlogi trenerke Naje Oberč in v vlogi fotografinje za celotno ekipo ter Goran Gorogranc kot snemalec naših nastopov, kar nam bo služilo v pomoč za analize naše izvedbe.

Karate klub Mirna Peč
Vodstvo kluba

Galerija

_zzPolzela (01)
_zzPolzela (02)
_zzPolzela (03)
_zzPolzela (04)
_zzPolzela (05)
_zzPolzela (06)
_zzPolzela (07)
_zzPolzela (08)
_zzPolzela (09)
_zzPolzela (10)
_zzPolzela (11)
_zzPolzela (12)
_zzPolzela (13)
_zzPolzela (14)
_zzPolzela (15)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava