Armicafe Troti z zmago začeli boj za obstanek v 2. SKL

26.3.2024 | 09:20

Armicafe Troti z zmago začeli boj za obstanek v 2. SKL

Seveda vas zanima, kako so se kaj v preteklem tednu odrezale tekmovalne
selekcije KK Troti. Berite dalje.

Začnimo z najmlajšimi. Ekipa U10 je na svoji manifestaciji nastopala v Litiji. Po pričevanjih so se v obeh tekmah ponovno izkazali z lepima predstavama, predvsem pa veseli njihov napredek iz tedna v teden.

Njihovi malce starejši kolegi iz ekipe U12 so ta teden počivali, ekipa U14 pa je doma gostila Ljubljano. Fantje so si po odličnem začetku med tekmo vzeli več minut pavze, kar je gostitelj izkoristil in se rezultatsko oddaljil. Ko se je pavza končala, so naši junaki stisnili pedalko za plin, vendar jih je prehitela sirena za konec tekme. Obljuba, da bo naslednja pavza krajša zagotavlja hitro vrnitev na zmagovalne tirnice.

Svojo zadnjo tekmo sezone je v gosteh odigrala naša ekipa U16. Na težkem gostovanju v Ilirski Bistrici je bil domačin boljši, v večini mlajši fantje pa so skozi celotno sezonom dokazovali, da se v naslednjih letih na njih lahko še kako računa.

V kategoriji U18 smo bili tokrat prosti, se je pa naša mladinska ekipa doma pomerila proti ekipi iz Grosupljega v kategoriji U20. Grosupeljčanom smo ob koncu tekme čestitali za zmago.

In smo že pri članski ekipi. O turbolencah v letošnji sezoni bi lahko napisali knjižno uspešnico, vendar se moramo najprej skoncenrtirati na borbo za obstanek. Če se bo tako končalo, kot se je začelo - bo super! Naša članska ekipa je prve korake na izjemno strmem pobočju v boju za obstanek v 2. SKL, začela odlično. S pogumno, energije polno in kolektivno igro so v domači tekmi premagali neposrednega tekmeca, ljubljansko Ježico. Končni rezultat je bil 74:62, kar je odlična popotnica za zadnjih pet tekem.

Številčni publiki, ki je na Livadi uživala ob dobri predstavi in iskreno zaploskala sporočamo naslednje: Nova priložnost za druženje bo že to soboto. Na Livado pride ekipa Litije, rumeni roj pa bo naredil prav vse za novo, izjemno pomembno zmago. Se vidimo v soboto ob 18:00!

Vaši Troti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava