Letošnja Kmetija snemana v drugem letnem času in v drugem kraju

27.3.2024 | 14:00

Natalija Bratkovič (Foto: arhiv oddaje)

Natalija Bratkovič (Foto: arhiv oddaje)

Pohitite s prijavami! (Foto: sestavljena fotografija)

Pohitite s prijavami! (Foto: sestavljena fotografija)

Voditeljica Natalija Bratkovič je mimobežno omenila, da je Kmetija že pričela orati prvo ledino. To pa ni le informacija, s katero so želeli pritegniti potencialne tekmovalce, kamere bodo namreč zabrnele že zelo kmalu.

Da se v novi sezoni obetajo spremembe, je namignila voditeljica Kmetije Natalija Bratkovič. Slednja tokrat k sodelovanju še posebej vabi tekmovalke, saj si po Mileni Žižek, ki je slavila leta 2017, zelo želimo, da bi na zmagovalni piedestal znova stopila ženska.

Ali se bodo želje uresničile, bo v veliki meri odvisno od letošnjih kmetovalk, je pa res, da bomo zmagovalca ali zmagovalko letošnje leto dobili prej, kot v minulih sezonah. Resničnostni šov Kmetija bo namreč maja pognal kolesje in kot narekujejo ustaljene tirnice izvedbe, se po dveletnem najemu posestva odvija postavitev kmetije na novi lokaciji. Le v katerem koščku Slovenije bodo tokrat zabrnele kamere?

Pssst, morda zgolj namig, da se nahaja na jugovzhodnem delu podalpske dežele in da je področje znano po gozdnih rezervatih. No, ampak kar počakajmo, vse zanimivosti bodo na POP TV pravočasno razkrili.

V. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava