FOTO: Pišeški novinarji obiskali Pop tv

30.3.2024 | 14:20

FOTO: Pišeški novinarji obiskali Pop tv
FOTO: Pišeški novinarji obiskali Pop tv

V petek, 29. marca, smo se člani novinarskega krožka in učenci izbirnega predmeta šolsko novinarstvo odpravili na POP TV. Ob vstopu v medijsko hišo sta nas pričakala nasmejana piarovka Ula in novinar POP IN-a Alen. Najprej sta nas popeljala v studio, v katerem se pripravljajo na snemanje oddaje Slovenija ima talent. Na delu smo videli kamermane, mojstre za sceno, lučkarje, hkrati pa sta nama oba povedala veliko zanimivih informacij in odgovorila na vsa naša vprašanja.

Sledil je obisk studia, kjer se nam z novicami oglašajo Darja, Petra, Edi in Jani. Ker jih takrat še ni bilo, smo hitro sedli na njihove stole, se fotografirali, nekateri pogumni pa so tudi nekaj povedali. Na poti do studia, kjer se snema oddaja Svet, smo srečali še Anamarijo Ficko in videli ogromno novinarjev za računalniki. Z nami je poklepetal tudi gospod Saša Kene, Pišečan, ki je zaposlen na POP TV.

Polni lepih vtisov in čudovitih fotografij smo se zahvalili POP TV-jevcem in se odpravili še malo na potep po stari Ljubljani.

Mogoče bo kdo od nas postal novinar, do takrat pa bomo pridno pisali članke za naš šolski časopis in urejali spletno stran šole.

Novinarji iz OŠ Maksa Pleteršnika Pišece

Galerija

_zztv (1)
_zztv (10)
_zztv (11)
_zztv (2)
_zztv (3)
_zztv (4)
_zztv (5)
_zztv (6)
_zztv (7)
_zztv (8)
_zztv (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava