Zaposlitveno-karierni sejem, KD Krško

10.4.2024 | 10:00

Zaposlitveni dogodek organizira Območna služba Sevnica Zavoda RS za zaposlovanje in bo potekal v sredo, 10. aprila, med 10. in 16. uro, v prostorih Kulturnega doma Krško, Trg Matije Gubca 2. Udeležba je brezplačna, vrata bodo odprta vsem, ki želijo obiskati sejem.

Namen dogodka je povezati delodajalce, iskalce zaposlitve, srednješolsko mladino in vse, ki iščejo delo, nove zaposlitvene in karierne poti ter se želijo podrobneje seznaniti z možnostmi pridobivanja dodatnih znanj in spretnosti, po katerih povprašujejo delodajalci v regiji.

Na sejmu bo sodelovalo več kot 25 delodajalcev s področja proizvodnih dejavnosti, energetike, gostinstva, turizma, trgovine, zdravstva, socialnega varstva, oskrbe starejših in drugih dejavnosti. Navzoči bodo tudi predstavniki vojske, policije in drugih institucij s področja izobraževanja in regionalnega razvoja. Obeta se bogat obsejemski program z vrsto spremljajočih aktivnosti.

Dogodek bo ponudil številne možnosti navezovanja stikov z delodajalci. Obiskovalci bodo lahko spoznali aktualna prosta delovna mesta in opravili krajše zaposlitvene razgovore. Ravno tako se bodo lahko seznanili z zaposlitveno in poklicno rehabilitacijo ter pridobili informacije o možnostih podpore pri razvijanju podjetniške ideje. Preverili bodo lahko možnosti opravljanja delovne prakse, študentskega dela in štipendiranja, se pobliže seznanili s poklici in veščinami, iskanimi na trgu dela, ter z možnostmi nadaljnjega izobraževanja in poklicnega razvoja.

Več informacij o dogodku na povezavi: https://www.ess.gov.si/novica/zaposlitveno-karierni-sejem-v-krskem/.