VIDEO: Gašper Rifelj zatrdil, da se bosta z Majo poročila; o družini in sinovih

10.4.2024 | 12:55

Gašper Rifelj in Maja Geršak (Foto: M24)

Gašper Rifelj in Maja Geršak (Foto: M24)

Žan Bračun, Darja Gajšek, Gašper Rifelj in Jernej Šuštaršič (Foto: Nina Košar)

Žan Bračun, Darja Gajšek, Gašper Rifelj in Jernej Šuštaršič (Foto: Nina Košar)

Gašper Rifelj in Maja Geršak sta se spoznala v oddaji Zvezde plešejo. Kljub temu, da ni bila ljubezen na prvi pogled, pa sta zdaj že leta srečna v ljubezni. Kaj pa poroka?

Gašper Rifelj je v petek gostoval pri svoji nekdanji sovoditeljici v oddaji VIP petek na Veseljaku Darji Gajšek. Gašper je namreč pred kratkim v solzah razkril, da voditeljsko mesto zapušča. Spregovoril je tako o glasbi kot tudi ljubezni in družini. Z zdaj že zaročenko Majo Geršak sta se namreč razveselila rojstva dveh otrok, 3-letnega Brina in 2-letnega Frana.

"Nihče te ne nauči kako biti dober starš. Moji starši so mi dali veliko lepih vrednot, ki jih jaz sam želim predati svojim otrokom. Zagotovo je ena izmed teh, da si pošten, iskren in da si delaven, ker če imaš to delavnost, ti v življenju ne mora biti težko," je o očetovstvu spregovoril Gašper. Darja je poklicala tudi Majo, ta pa je razkrila, da sama že komaj čaka, da bosta z Gašperjem postala tudi mož in žena. 

"Kar mi je najbolj všeč je, da je otročji z najinima fantoma. Z njima se igra, kot da je eden od njiju," pa je povedala Maja in dodala: "Upam, da ne bo več dolgo bodoči mož in da postane moj mož. To si res želim. Je enkraten. Ne vem od kje mi je bil poslan. Presrečna sem, da sva se našla, da imam nekoga ob sebi, ki me tako podpira, razume in ki me tako ljubi." Gašper se je na Majine besede ljubeče odzval in odgovoril: "Majči, boš moja žena. Brez skrbi."

K. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava