Fight Club Shony z medaljami na 1. državnem pokalnem tekmovanju v karateju

14.4.2024 | 09:00

Fight Club Shony z medaljami na 1. državnem pokalnem tekmovanju v karateju

V soboto, 13.4.2024, smo v Slovenskih Konjicah nastopili na 1. državnem pokalnem tekmovanju v karateju. V konkurenci 453 tekmovalcev iz 53 slovenskih klubov so naši mladi borci osvojili 2 zlati, 2 srebrni in 2 bronasti medalji.

Svoji prvi zmagi na pokalnih tekmovanjih sta osvojila Mia Čačić (borbe malčice nad 36kg) in Žan Jan Boh (borbe malčki nad 39 kg), srebrnih medalj sta se razveselila Alex Vinter (borbe malčki do 30 kg) in Luka Ban (borbe malčki do 34 kg), do bronastih medalj pa sta se prebila brata Dimčič in sicer Luka v borbah dečkov do 41 kg in Žiga v borbah malčkov do 39 kg). Naši mladi upi so skupno zmagali v 10 borbah, na katerih so dosegli 44 točk, kar kaže lep napredek v njihovem razvoju. Brez medalj so tokrat žal ostali Nuša Vodopivec, Maša Debelak in Iva Glogovšek, predvsem pri Nušinih borbah bi lahko marsikaj povedali o sojenju, a smo v karateju že vajeni dejstva, da sodniški faktor večkrat kroji usodo mladih, zato ostajamo pozitivni in verjamemo, da se bo v klubu razvila še zelo konkurenčna borbena ekipa.

Prihodnji teden bo tekmovalno zopet zelo pester. Aleks Vaš in Izak Razpotnik se bosta v soboto v Zadru na boksarskem memorialu Damir Zrilić pomerila s hrvaškima prvakoma, v nedeljo pa s taekwondosti potujemo na mednarodni turnir v Zaprešič.

Vsem naših borbenim dušicam čestitamo za njihove nastope!

Športni pozdrav,

Fight Club Shony

Galerija

_zzzShony (1)
_zzzShony (10)
_zzzShony (11)
_zzzShony (12)
_zzzShony (2)
_zzzShony (3)
_zzzShony (4)
_zzzShony (5)
_zzzShony (6)
_zzzShony (7)
_zzzShony (8)
_zzzShony (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava