FOTO: Pri tržnici novi prostori Karate kluba NM

20.7.2021 | 09:50

FOTO: Pri tržnici novi prostori Karate kluba NM
FOTO: Pri tržnici novi prostori Karate kluba NM
FOTO: Pri tržnici novi prostori Karate kluba NM

V soboto, 17.7.2021, so na Sokolski 8 v Novem mestu (pri tržnici) odprli nove prostore Karate akademije Novo mesto, kjer deluje Karate klub Novo mesto.

Na otvoritvi se je zbralo okrog 50 ljudi, svojo besedo sta podala tudi podžupanja, gospa Sara Tomšič, ki je vse prisotne lepo pozdravila in izrazila veliko veselje ob lepo urejenih novih prostorih v centru mesta. K lepim besedam ge. Tomšič se je pridružil tudi podžupan, g. Boštjan Grobler.

Prisotne je nagovoril tudi predsednik kluba, g. Franjo Horn, ki se je zahvalil vsem prisotnim in izrazil veliko zadovoljstvo ob tem, da bodo v teh prostorih v dopoldanskem času brezplačno vadili karate najmlajši, otroci iz novomeških vrtcev. Nekateri so z vadbo že začeli, drugi pa bodo karate urice začeli obiskovati letos jeseni.

Prav tako bodo v prostorih brezplačno vadile nekatere skupine zaposlenih, vladnih in nevladnih organizacij, institucij, podjetij in drugi. Na svoje bodo prišli tudi starejši od 65 let ter družine z majhnimi otroci.

Več fotografij iz otvoritve je na facebook strani: Karate klub Novo mesto & Karate klub Črnomelj (in spodaj v fotogaleriji).

K. H.

Galerija

_zzzzkarate (1)
_zzzzkarate (10)
_zzzzkarate (11)
_zzzzkarate (12)
_zzzzkarate (13)
_zzzzkarate (14)
_zzzzkarate (15)
_zzzzkarate (16)
_zzzzkarate (17)
_zzzzkarate (18)
_zzzzkarate (19)
_zzzzkarate (2)
_zzzzkarate (20)
_zzzzkarate (3)
_zzzzkarate (4)
_zzzzkarate (5)
_zzzzkarate (6)
_zzzzkarate (7)
_zzzzkarate (8)
_zzzzkarate (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava