Domen Kumer na Aktual TV - Še vedno samski

30.6.2023 | 11:20

Domen Kumer na Aktual TV - Še vedno samski

V studio Aktual TV je pribrzel, ker on vse dela sto na uro, Domen Kumer. Jure Ličen ga je označil, da Domen ne potrebuje predigre, ker gre takoj na vse ali nič. In Domen mu je pritrdil. Domen zre v oči »štiridesetki«, a tega seveda sploh ni videti, saj je mladosten in razigran kot doslej.

Na Aktual TV sta ga gostila Ličen in Martina Švab v oddaji Pozdrav poletju. Domen je pohvalil vrhunski studio in dejstvo, da Aktual povabi v goste tudi slovenske glasbenike. Iz banan, katerim je posvetil svojo kultno pesem, si rad naredi smuti. Martino Švab je povabil, naj pesem zapoje skupaj znjim in šlo ji je izvrstno, saj Martina petje obvlada. Pridružil se jima je še Ličen, Primorci imajo posluh itak v sebi.

Edino, glede česar je pojamral, je to, da kljub dejstvu, da nastopa po odrih širne Slovenije, ne najde sorodne duše in je še vedno samski. Martina mu ni verjela. A vseeno ga je objela, objemu se je pridružil tudi Jure in Domen je prhnil: »A moraš biti ti vedno zraven?«

Martini je zaupal, da ne zna kuhati, zelo rad pa čisti mrčes, ki obožuje njegovo hišo pod Pohorjem, blizu gozda. Nakar so, spet vsi trije skupaj, zapeli pesem: Po dežju. Doživeto.

Domen je povabil Martino, naj se mu pridruži na odru. Ni je bilo treba prositi dvakrat.

A. S.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava