Panj poka od ponosa

23.10.2023 | 10:40

Panj poka od ponosa
Panj poka od ponosa
Panj poka od ponosa

Jou! Tekmovalni vikend je bil za naše selekcije polovično uspešen, se je pa odigrala tudi ena tekma, kjer Troti nismo sodelovali, predstavlja pa najbolj srčen dogodek trot'n'tedna.

Najprej so v tekmovanju kdo bo dal več košev nastopali fantje iz naše ekipe U14, ki so gostovali v Zagradcu pri frendih iz KK Ivančna Gorica. Naši fantje so dosegli precej več košev in domov prinesli zmago s 25:79.

Sobotni večer je bil, kot je že v navadi, rezerviran za polno Livado in tekmo naše članske ekipe. In kakšna tekma je bila to! Noro razpoloženi napadalci obeh ekip so polnili mrežico iz napada v napad. Še dobro, da je naš Aleš ravno zamenjal mrežice, ker bi jih v nasprotnem razparalo. Omeniti je treba, da so bili naši gostje iz Litije še malo bolj razpoloženi od rumenega roja in tekmo dobili, ostaja pa spomin na super vzdušje na tribunah in nekaj izjemnih napadalnih potez.

In potem je prišla nedelja. Tekmovalno so jo odprli fantje iz ekipe U16, ki jih je avtobus odpeljal v Hrastnik, tam pa jih je počakal izjemno razpoložen domačin, ki je od prve do zadnje minute igral, mi pa smo v tem ritmu peli kot slavček z zobobolom. Končni rezultat je znašal 70:32. Na trening, fantje!

Zadnjo tekmo tedna so odigrali fantje U20, ki so doma gostili KK Kansai Helios Domžale B. Tekmo so suvereno dobili z rezultatom 78:39.

In zdaj. Nazaj v Zagradec. Tam se je v soboto odvijala tekma 4. SKL med KK Ivančna Gorica in KK Podbočje. Tudi en insert najdete s te tekme najdete med priponkami. Fotografija nas Trote navdaja z neverjetnim ponosom. Vsi fantje na fotografiji so svojo košarkarsko pot začeli v Šoli košarke Matjaža Smodiša, mladinski pogon pa končali v KK Troti. Ljubezen do košarke, ki smo jim jo vsadili pa še danes izkazujejo z igranjem na članskem nivoju. Da smo na njihovi poti nekaj naredili prav govori dejstvo, da so vsi po vrsti super ljudje in da bodo na in ob igrišču prijatelji za vedno.

Samo solzico si obrišemo in šibamo novim zmagam naproti.

Lep teden vam želimo,

vaši Troti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava