Nina Cestnik Pavlič o Nejcu Drobniču: Midva sva malo na 'hojladri'

3.11.2023 | 11:50

Nina Cestnik Pavlič o Nejcu Drobniču: Midva sva malo na 'hojladri'

Pred nekaj časa smo vam razkrili, kaj si voditelj Nejc Drobnič misli o svoji sovoditeljici na TV Veseljak Golica Nini, zdaj pa Nina »vrača udarec«. Nina o Nejcu pripoveduje takole: »Vedno pride v službo zelo zgodaj, včasih je pred mano na TV Veseljaku, včasih že ob petih zjutraj. Čeprav začneva ob šestih. Tudi, če ne da za kavo, jo gre vedno iskat. Kuhanje kave iz kavomata obvlada.

Midva sva sicer »malo na hojladri«, večer pred vodenjem jutranje oddaje se slišiva, se zmeniva, kaj imava za postorit, si razdeliva delo, pet minut pred vhodom v eter greva skozi. Imava zastavljeno rdečo nit in potem tudi malo improvizirava. Dobro mi je, ker ne komplicirava. Danes še ne veva, kaj bova jutri. Na goste pa se dobro pripraviva, narediva raziskavo.

Nejcu se vidi, da je glasbenik, poln je šal, zgodb … zanima ga zgodovina, o kateri jaz nimam pojma. Vse vse o vojnah, nekdanjih mejah … tudi o tem govori v etru. Tako, da je kar zanimiv človek, poln nasprotij. V etru se dobro ujameva, to nama govorijo tudi številni gledalci,« ju še pohvali Nina.

Svoj lonček pristavljamo tudi mi: Nina in Nejc sta zares veseljaški voditeljski par, ravno pravi za TV Veseljak Golica.

Še na mnoga jutra!

A. S.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava