Karateisti iz Bosne s šestimi medaljami

27.11.2023 | 08:20

Karateisti iz Bosne s šestimi medaljami

Minuli vikend se je naš karatejski podmladek udeležil mednarodnega karate turnirja "Trofej Laktaša", ki se je odvijal v Laktaših pri Banja Luki v Bosni. V konkurenci 362 tekmovalcev, ki so skupno opravili 447 nastopov, smo se vrnili s tremi srebrnimi in tremi bronastimi medaljami.

Naši mladi borci so se prvič udeležili turnirja izven naših meja in iz meseca v mesec pridno nabirajo svoje prve borbene izkušnje. Srebrne medalje so osvojili Nuša Vodopivec (borbe deklice 8-9 let do 32kg), Žan Jan Boh (borbe dečki 8-9 let nad 38kg in Janis Vaš (borbe malčki (5-6 let) do 20kg, tretja mesta pa so zasedli Maša Debelak (borbe kadetinje do 61kg), Alex Vinter (borbe dečki 8-9 let do 30kg) in Donna Vaš (borbe malčice (5-6 let) do 20kg).

Vsi so bili borbeni in jim za njihove nastope čestitamo, že prihajajoči vikend pa naše boksarje čaka nastop na zadnjem, 6. krogu slovenske boksarske lige, ki se bo odvijala v nedeljo v Kamniku. Do konca leta nas čakata še dve tekmovanji za taekwondoiste, v Zagrebu in Samoboru, na slednjem bodo na svojem prvem tekmovanju nastopili tudi naši letošnji začetniki.

Športni pozdrav,

Fight Club Shony

Galerija

_zzshony (1)
_zzshony (2)
_zzshony (3)
_zzshony (4)
_zzshony (5)
_zzshony (6)
_zzshony (7)
_zzshony (8)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava