Nov sponzor, nov trener, nov obisk v Zadru

5.12.2023 | 08:40

Nov sponzor, nov trener, nov obisk v Zadru
Nov sponzor, nov trener, nov obisk v Zadru
Nov sponzor, nov trener, nov obisk v Zadru
Nov sponzor, nov trener, nov obisk v Zadru

Uau, kakšen teden! V panju je bil zadnji teden tekem in treningov poln, obenem pa izven parketa precej pester in stresen. Smo pa, kot kaže, v tem času v panj
vgradili novo okno, saj bo vanj v prihodnosti sijalo še več svetlobe.

V klubu pozdravljamo novega sponzorja. Našo zgodbo, delo in perspektivo je prepoznalo podjetje Avtomati Armič, ki je s svojo blagovno znamko Armicafe postalo eden od glavnih sponzorjev našega kluba. Na tem mestu se zahvaljujemo za zaupanje in podporo ter sporočamo, da bodo sinergijski učinki našega sodelovanje vidni že kaj kmalu.

Z decembrom imamo tudi novega članskega trenerja. Z dosedanjim trenerjem Gašperjem Kolmanom smo sporazumno prekinili pogodbo, do konca sezone pa bo našim članom poveljeval vodja mladinskega pogona in naš prvi članski trener, Luka Mittag.

Mlade ekipe so bile ta vikend ponovno uspešne, saj smo zmagali tri od štirih tekem. Odlični pogoji za delo, vnema vseh trenerjev in organizacija na najvišjem nivoju dajejo rezultate, na kar smo v panju izjemno ponosni.

Naši najmlajši košarkarji pa so v preteklem vikendu sledili svojim malo starejšim kolegom, saj so se tudi oni odpravili na morje. V Zadru so se dvakrat pomerili proti svojim sovrstnikom in KK Zadar, domov prinesli eno vrečo izkušenj, predvsem pa stkali prijateljstva, ki jih bomo negovali v naslednjih letih ob novih tovrstnih druženjih.

Vstopili smo v teden, ko nam spet nikakor ne bo dolgčas, saj nas čaka en kup treningov in tekem. Svoje prve bodo v aktualni sezoni odigrali fantje iz ekipe U12. Z igralci delimo vznemirjenje - kako jim bo šlo, pa vam javimo v začetku naslednjega tedna.

Naj bo vhod v december karseda prazničen!

Vaši Troti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava