Rebeka Dremelj: "Mislila sem, da me bo kap!"

12.12.2023 | 13:40

 Rebeka Dremelj: "Mislila sem, da me bo kap!"
 Rebeka Dremelj: "Mislila sem, da me bo kap!"

Pevka Rebeka Dremelj slovi tudi po tem, da obožuje božič in predvsem okraske. Tokrat je na družbenih omrežjih delila posnetek doma in ob tem zapisala: "Saj sem mislila, da me bo kap!"

Rebeka Dremelj je že večkrat poudarila, koliko ji pomenijo njeni najbližji, soprog Sandi in hčerki, Sija in Šajana. So njen dom in varno zavetje, sama pa jim daje vso svojo ljubezen. Še posebej pa je pri njih doma lepo v času praznikov, ko so vsi na kupu.

Naša pevka in podjetnica ima te dni zelo veliko obveznosti, zato so trenutki, ki jih preživi s svojo družino, toliko bolj dragoceni. Trenutno uspehe žanje s predstavo Jamska ženska, v kateri se je uspešno preizkusila v vlogi igralke. Številni bi jo radi videli tudi na gledališkem odru, zato vstopnice kaj hitro poidejo.

No, ker njeni domači dobro vedo, kako polno zasedena je in kako obožuje okrašeno hišo, so ji pripravili posebno presenečenje. Poskrbeli so, da je njihov dom lepo okrašen za božično-novoletne praznike in Rebeko s tem spravili do roba solz.

Sama je v posnetku pokazala, kako je zdaj pri njih doma. Spodaj pa je zapisala: "Saj sem mislila, da me bo kap! Hvala draga Renata in Party center Hrvatska , ker veš kolk mi to pomeni in hvala moji krasni familiji, ker se vedno znova trudijo, da me tako lepo presenetijo. Res je, letos bi bila naša božična dekoracija taka kot bi jo jaz želela, šele na vrsti 22.12. No zdaj ne rabim več o tem razmišljat. It's christmas time."

Vsi tisti, ki Rebeko spremljajo že vsa leta, dobro vedo, kako lep je njen dom. Ta čarobnost decembra pa je zasijala tudi tokrat. Zato me njena reakcija niti malo ne čudi, saj je stopnišče res čudovito okrašeno.

S. Č.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava