Namig za praznični družinski pobeg: Dobrepolje dobre volje fest '23 - Luka Basi, Danijela, Čuki

27.12.2023 | 08:30

Namig za praznični družinski pobeg: Dobrepolje dobre volje fest '23 - Luka Basi, Danijela, Čuki

Konec leta prinaša nekaj novega tudi v Dobrepolje - prvi tradicionalni DOBREPOLJE DOBRE VOLJE Fest! Družinski festival v petek ponuja prekaljene mojstre zabave - LUKA BASI, DANIJELA, POLKAHOLOKI, TIL ČEH in PETELINI ter MAJA ZALOŽNIK - v soboto pa atraktiven brezplačni družinski živ žav s ČUKI, TRKAJEM, RIBIČEM PEPETOM in VILO EKSENO. - Pol ure iz Ljubljane.

DOBREPOLJE DOBRE VOLJE Fest '23

29. in 30. 12. @ IC Predstruge, Dobrepolje

LUKA BASI * DANIJELA * ČUKI * POLKAHOLIKI

Til Čeh & Petelini * Maja Založnik * Trkaj in Repki

Ribič Pepe * Vila Eksena in superjunaki ...

Se vam žuri na mestnih trgih ob zvodenelem kuhančku po norih cenah ponavljajo? Bi radi doživeli kaj novega, drugačnega, tam, kjer bržkone še niste bili? Ali pa iščete ideje kako zanimirati naraščaj med božičem in novim letom? Potem ne spreglejte festivala DOBREPOLJE DOBRE VOLJE!

29. in 30. decembra bodo Predstruge v osrčju občine Dobrepolje gostile nov družinski festival. V ogrevanem šotoru se bo zvrstilo lepo število glasbenih zvezd, vsaj tako atraktiven bo tudi sobotni otroški živ žav, žejni in lačni ne boste, pa tudi z brezplačnim parkiranjem ob samem prizorišču ne bo težav.

29. 12. - VELIKI KONCERT Z ZVEZDAMI (od 18h do jutra)

LUKA BASI je ena največjih glasbenih zvezd pri nas in naših sosedih, z vedno odlično DANIJELO pa bosta zagotovo zapela tudi kakšen duet. POLKAHOLIKI bodo poskrbeli za noro zabavo in da se bodo Lučke tudi dobro slišale, ne le videle, TIL ČEH & PETELINI pa da boste Dobrepolje zares zapustili dobre volje. Uvod v praznični večer bo s svojim izjemnim glasom podložila MAJA ZALOŽNIK. Vstopnina za koncer je denarnici prijaznih 10 eur - https://shorturl.at/jowLP.

30 12. - PRAZNIČNI ŽIV ŽAV ZA VSO DRUŽINO! (od 10h do 15h)

V soboto pa bo čas za družinsko veselje. ČUKI bodo posebej za to priložnost izvedli pravi TA-TA TRAKTOR žur, za najmlajše obiskovalce pa pridejo v Dobrepolje tudi RIBIČ PEPE, TRKAJ z REPKI, VILA EKSENA s superjunaki - za dobro vago pa še kakšen gost presenečenja. Vstopnine za sobotni živ žav ni, zato pripeljite celo družino in uživajte v nepozabnem prazničnem dnevu.

G. Z.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava