DL: Kralj Matjaž širi kraljestvo

3.2.2024 | 15:50

DL: Kralj Matjaž širi kraljestvo

Pod okriljem blagovne znamke Kralj Matjaž, katere solastnik je nekdanji vrhunski košarkar Matjaž Smodiš, nastaja moderen »kulinarični center«. Na mestu nekdanje Novolesove žage v Straži bodo na 1.600 kvadratnih metrih združili pisarne, moderno pekarno, skladišče in razvojni center za nove izdelke, na voljo pa bo tudi piknik prostor za zaključene družbe, za »teambuildinge« in podobno.

V novomeških poslovalnicah Kralja Matjaža na Glavnem trgu in v Supernovi lahko že zdaj vsak, ki bi želel okusno pico izdelati doma, kupi že narejeno testo. Kot zanimivost povejmo, da so peki Kralja Matjaža v enem samem dnevu izdelali rekordnih 1.400 pica hlebčkov, za kar so gotovo potrebovali tudi nekaj kondicije. V novih, izboljšanih in modernih prostorih ob še številčnejši ekipi bo ta številka najverjetneje še precej večja.

Trenutno je v kolektivu 32 zaposlenih, ki z optimizmom zrejo v prihodnost. Medsebojno so zelo povezani in se že veselijo novega projekta. Pred kratkim so se skupaj odpravili v ljubljanski WOOP! na »teambuilding« (na fotografiji), v katerem so se zabavali na laser tagu in bovlingu.

Članek je bil objavljen v decembrski tiskani številki Dolenjskega lista

R. M.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava