Člani nazaj v zmagovalne tirnice

11.3.2024 | 10:40

Člani nazaj v zmagovalne tirnice
Člani nazaj v zmagovalne tirnice
Člani nazaj v zmagovalne tirnice

Pozdravljeni, ljubitelji apišportnih novic! V našem panju je pestro, tekmovalne sezone so na vrhuncu, vse ekipe se pripravljajo za najboljši možen položaj pred ciljnim šprintom. Seveda ima v našem klubu pred rezultatom prednost skrb za ohranjanje najboljšega možnega okolja za razvoj otrok in mladostnikov, ponedeljek pa je vsekakor lepši, če med vikendom kaj zmagamo.

V soboto smo bili ponovno ponosni na naše najmlajše fante. Ekipa v kategoriji U10 je gostila domač turnir, druženja pod obroči pa sta se udeležili še ekipi iz Metlike in Litije. Polna Livada staršev in ostalih podpornikov je priča, da je bilo dopoldne preživeto v dvorani dobra odločitev.

Istočasno se je v Metliki predstavila naša U14 ekipa - slednja je dosegla novo zmago, metliški semafor je ob koncu tekme svetil 42:73. Ploskajmo!

Ekipa U18 je doma gostila Grosuplje in dominirala skozi celotno srečanje. Končni rezultat je bil 86:62 za naše fante! Zmagali so tudi naši navijači na tribuni. Ploskamo tudi njim.

Sobota je čas tudi za članska tekmovanja. Naša ekipa Armicafe Troti je gostovala na Kodeljevem pri Slovanu, tekmo pa so zasluženo dobili rumeni junaki. Boljši so bili od prve do zadnje minute, s to zmago pa so dosegli pomemben korak k dvigu samozavesti pred odločilnimi dvoboji v boju za obstanek. Zadnja tekma rednega dela bo v soboto, 16. 3. ob 19:00 na Livadi. Naš nasprotnik bo Mesarija Prunk Sežana, zmaga v tej tekmi pa je vredna dvojno, saj jo zmagovalec odnese s seboj v ligo za obstanek. Pridite držat pesti in vriskat: "dejmo Troti!"

V nedeljo so bile aktivne še tri naše selekcije. Ekipa U12 je gostovala v Črnomlju in ponovno izjemno uspešno odigrala svoj turnir, U16 je doma priznala premoč Elektri iz Šoštanja, U20 pa je v zadnjih minutah izgubila tekmo proti ekipi Plama Pur v Ilirski Bistrici.

Evo, vse veste!

Samo še v koledarčke si vpišite soboto, 16. 3. ob 19:00, vsebina naj bo "navijam za Trote na Livadi".

Ste?

Ok!

Zdaj pa nazaj na delo, ponedeljek ne bo kar sam od sebe ponedeljkast.

Lep teden vam želimo,

KK Troti

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava