FOTO: Jana Koteska javnosti pokazala prenovljeno hišo

20.4.2023 | 14:15

Ivo in Jana

Ivo in Jana

FOTO: Jana Koteska javnosti pokazala prenovljeno hišo

Jana Koteska in njen partner Ivo sta javnosti odprla vrata v hiško, ki jo je njuna družinica v Ribnici podedovala od starih staršev. Nikoli ne uganete, kaj se skriva v kleti …

V zadnji oddaji Ambienti je voditelj Boštjan Romih s snemalno ekipo obiskal dom družine notranje oblikovalke Jane Koteske. Manekenka je skupaj s partnerjem pokazala, kako ljubko so prenovili starejšo hišo babice in dedka, pri čemer so ohranili njeno dušo, a jo hkrati osvežili z zemeljskimi toni, sodobnim pridihom in praktičnimi elementi. Med nepričakovana presenečenja zagotovo sodi spust v klet, pod spoštljivo ohranjeno dedkovo lovsko sobo je namreč Ivo uredil, ne boste verjeli, zasebni muzej. V njem je zajel zgodovino Ribnice ter tako hkrati predstavil suho robo in lončarstvo.

Pogled v družinski dom navdušil sledilce

Sprehod skozi hišo je navdušil Janine prijatelje in sledilce, ki so ji po oddaji zaupali svoje vtise. »Hvala vsem za krasne odzive! Nam se hiška ne zdi več tako posebna, ker v njej uživamo vsak dan, a me je ta prispevek spomnil, zakaj sem res tako rada doma. Dom je naš tempelj, naše vse. Redkih nekaj kvadratov na Zemlji, kjer veljajo naša pravila. S tremi otroki je sicer težko ohranjati takšen red, kot je na posnetkih, a tudi v totalnem neredu je naš dom prostor, kjer se počutimo najbolj varne in ljubljene. Da premišljeno oblikovanje prostorov, vpliva tudi na naše dobro počutje, je bil davno naslov moje diplomske naloge,« je Jana strnila misli na družbenem omrežju in zasanjano dodala, da jo navdušujejo premišljene preobrazbe prostorov in prijetni občutki, ki se ob tem ustvarjajo, ko v njih bivamo.

V. M.
Foto: RTV Slovenija

Galerija

_koteska (1)
_koteska (10)
_koteska (11)
_koteska (12)
_koteska (13)
_koteska (14)
_koteska (15)
_koteska (16)
_koteska (17)
_koteska (18)
_koteska (19)
_koteska (2)
_koteska (20)
_koteska (21)
_koteska (22)
_koteska (23)
_koteska (24)
_koteska (3)
_koteska (4)
_koteska (5)
_koteska (6)
_koteska (7)
_koteska (8)
_koteska (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava