FOTO: ''Od srčnih ljudi'' za družino, ki so ji poplave vzele dom

12.10.2023 | 13:30

FOTO: ''Od srčnih ljudi'' za družino, ki so ji poplave vzele dom

V nedeljo, 8. 10., ob 17. uri se je v Kulturnem centru Semič odvil humanitarni koncert »Od srčnih ljudi«, ki ga je organizirala Sem'ška mladina s pomočjo Kulturnega centra Semič in Društva prijateljev mladine Metlika. Vsa zbrana sredstva na humanitarnem koncertu so namenjena mladi družini, ki je v nedavnih poplavah izgubila svoj dom.

Srčna hvala bivšemu članu Sem'ške mladine Dinu Subašiću za enkratno povezovanje koncerta. Zahvaljujemo se: Viviani Kukar, Plesnemu centru Dolenjske, Ansamblu Andreja Bajuka, KUD Merak, 2B, Plesnemu društvu Arabeska, Gasilski zvezi Semič, Hot thundru, Klepetavim šokicam, The Plut family, Ines Erbus in Davidu Amaru, Manci Špik, Marku Vozlju in Mladinskemu zboru OŠ Semič, ki so s svojo humanitarnostjo omogočili, da je bil koncert generacijsko pisan in glasbeno, plesno ter humorno obarvan.

Organizatorji se zahvaljujemo tudi medijskim hišam, ki so nam omogočile promocijo dogodka. Le- ti so: Belokranjec, Radio Odeon, Radio 1 Bela krajina, Radio Aktual, Radio Krka, Radio Sraka. Najlepša hvala tudi gostincem, kmetijam, vinogradnikom, podjetjem in društvom, ki so poskrbeli za pogostitev nastopajočih in obiskovalcev. Na stojnicah pred Kulturnim centrom Semič pa so bile prav tako v humanitarne namene na voljo pokovka, palačinke in fritule, ki so jih pripravili Polharsko društvo Semič, PGD Črešnjevec in Anja Fir.

Predsednica odbora za mlade občine Semič Špela Pašič: »Naš Odbor za mlade Občine Semič se je odločil stopiti skupaj in dokazali smo, da mladi znamo in želimo pomagati. Veseli smo, da so našo željo začutili tudi ostali in so se nam pridružili na koncertu. Želimo si, da bi bila pomoč in povezovanje ljudi še naprej del naše lokalne skupnosti.«

Velika hvala tudi obiskovalcem, ki ste se udeležili koncerta. Skupaj smo s prodanimi vstopnicami in prostovoljnimi prispevki zbrali 4.956,30 € za družino in ji tako omogočili dodaten žarek upanja.

KC Semič

Galerija

kcsemic (1)
kcsemic (10)
kcsemic (11)
kcsemic (12)
kcsemic (13)
kcsemic (14)
kcsemic (15)
kcsemic (16)
kcsemic (17)
kcsemic (18)
kcsemic (2)
kcsemic (3)
kcsemic (4)
kcsemic (5)
kcsemic (6)
kcsemic (7)
kcsemic (8)
kcsemic (9)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava