Rebeki Dremelj še danes v čast, da starša navdaja s ponosom

19.12.2023 | 13:30

Rebeka s starši

Rebeka s starši

Z očetom

Z očetom

Kot Jamska ženska

Kot Jamska ženska

Uspešna pevka in sedaj tudi igralka Rebeka Dremelj, je na svojem družbenem omrežju Instagram delila ganljive fotografije.

Nekdanja evrovizijka in uspešna slovenska pevka Rebeka Dremelj nikakor ne skriva, da je v življenju prestala marsikaj. To ji je pomagalo pri tem, da se lahko vživi v še tako zahtevne vloge. Njena sposobnost posnemanja in prilagodljivost, sta jo pripeljali celo tako daleč, da je razprodala vse decembrske predstave Jamska ženska, v kateri trenutno nastopa.

Ob tej priložnosti je na svojih družbenih omrežjih delila čudovite slike, na katerih blesti v objemu očeta, spodaj pa zapisala: "To, da ju pri svojih 43-letih še vedno naredim ponosna, si pa kar štejem v čast! Naj še dolgo traja!" je ganjeno zapisala pevka in dodala nekaj srčkastih emotikonov. Sledil je posnetek, na katerem je bilo moč zaznati, da tudi naša predsednica Nataša Pirc Musar več kot uživa v predstavi Rebeke Dremelj, ki je pod posnetek ponosno zapisala, da so vse decembrske predstave razprodane in da so odprli dodatnih 45 datumov za nastope po Sloveniji. 

Mnogi se vprašajo kako ji vse to uspe

Rebeka je že mnogokrat dokazala, da je z eno besedo 'nepremagljiva'. Tako se imenuje tudi njena spletna stran, na kateri redno ustvarja, piše zapise, deli izkušnje na blogu ter mnogo uporabnih informacij. Mnogi oboževalci se velikokrat vprašajo, kako ji vse to uspe in popolnoma bi se strinjali z njimi. 

Pred nekaj tedni pa je Rebeka podlila nekaj informaciji o njenem boju z rakom na ščitnici, ki so jih mnogi dolgo čakali. "Sama sem »obrnila« celo Slovenijo, da sem našla ustrezno alternativo, ki mi pomaga vzdrževati zdravje in dobro počutje. Raka na ščitnici so mi namreč odstranili, mi dali ustrezno terapijo, a sem se kljub temu počutila zelo slabo. Zato sem poiskala alternative, ki so izboljšale moje počutje, zdaj pa te svoje izkušnje z veseljem delim tudi s tistimi, ki se po nasvet obrnejo name." je za konec podelila Rebeka Dremelj.

S. Č.
Foto: Instagram

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava