Tridnevni izlet v London

29.1.2024 | 10:20

Tridnevni izlet v London
Tridnevni izlet v London

Učenci 8. in 9. razreda Osnovne šole Bršljin so doživeli nepozabno izkušnjo, saj so se odpravili na tridnevni izlet v London. Bogat program je učencem omogočil spoznavanje zgodovine, kulture in sodobnega življenja britanske prestolnice.

Prvi dan je bil v znamenju osupljivih razgledov na najvišji stolpnici v Londonu, imenovani The Shard. V sončnem vremenu so učenci uživali v panoramskem pogledu na celotno mesto. Sledil je obisk muzeja voščenih lutk Madame Tussaud, kjer so se učenci imeli priložnost slikati s slavnimi osebnostmi. Sprehod mimo katedrale svetega Pavla in čez Millennium Bridge je dodal pridih zgodovine in kulture mestu. Nekateri učenci so dan zaključili z ogledom muzikala Mamma Mia.

Drugi dan je bil poln raznolikih doživetij. Učenci so obiskali Greenwiški poldnevnik, nato pa so se odpravili na reko Temzo, kjer so uživali v plovbi z ladjico in občudovali mesto iz nove perspektive. Po kosilu na priljubljenem Camden Market so se podali v Prirodoslovni muzej, kjer so raziskovali svet narave. Popoldne so si privoščili nakupovanje na ulici Oxford Street.

Zadnji dan izleta je bil rezerviran za ogled najbolj prepoznavnih znamenitosti Londona. Učenci so bili priča menjavi straže pred Buckinghamsko palačo. Obiskali so ikonične zgradbe, kot so Big Ben, Westminstrsko palačo in London Eye.

Skupna izkušnja izleta je poglobila prijateljske vezi med učenci ter pustila nepozabne spomine. Izlet v London je tako postal edinstvena priložnost za učenje in zabavo, ki je obogatila znanje učencev ter jim omogočila neprecenljive izkušnje izven šolskih klopi.

Zapisala: Tina Godina

Galerija

_zzLondon (1)
_zzLondon (2)
_zzLondon (3)
_zzLondon (4)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava