VIDEO: Gaja z zapeljivimi zvoki Espresso martinija🍸

8.5.2024 | 09:40

VIDEO: Gaja z zapeljivimi zvoki Espresso martinija🍸

Gaja se ne ustavlja. Zvesta sebi z zapeljivimi zvoki, ki gredo hitro v uho in vabijo k pozibavanju, v tokratni pesmi opeva svojo žensko muzo. 

"Zdaj sva sami, tvoj dotik. Poboža me kot espresso martini." 

Kremast espresso martini je s svojim kompleksnim okusom namreč Gajin najljubši cocktail.

VIDEO: Gaja z zapeljivimi zvoki Espresso martinija🍸

"Pesem Espresso martini govori o karizmatični ženski, ki je s svojo posebno energijo v meni zbudila številna čustva, ki jih v tej meri prej nisem nikoli čutila ali poznala. Živimo v svetu pravil, v sistemu, ki nam že od malih nog vsiljuje, kaj je prav in kaj narobe, kaj lahko čutimo in do koga. Da se moramo nekaterih želja celo sramovati. Zato se kdaj zapiramo pred izkušnjami, ki bi lahko v naše življenje prinesle nekaj novega, morda nekaj neponovljivega.

Včasih srečaš nekoga, morda celo bežno, ki pusti trajen vtis. V tvoji domišljiji pa nato nastopa kot muza, ki ti pomaga ustvariti nekaj čudovitega."

Besedilo se je rodilo iz domišljije in nastalo izpod prstov Gaje, za glasbeno podlago, produkcijo in aranžma pa je ponovno poskrbel producent, pevec, vsestranski glasbenik in član skupine Atlas Erotika Miha Jakovljević (MihaMih). 

VIDEO: Gaja z zapeljivimi zvoki Espresso martinija🍸

Najljubši videospot

 Brez priprav, brez ekipe in iz največje spontanosti je nastal ta čuten videospot, ki sta ga Gaja in režiserka Tjaša Barbo posneli v Villi Pomona na Bledu v manj kot dveh urah. Lokacija je dihala in kričala: espresso martini!

Videospot zaznamuje igra ženske in moške energije, brez jasne razmejitve.

"Rezultat je moj (zaenkrat) najljubši videospot." Gaja

Gaja Prestor je pred dobrimi petimi leti stopila na samostojno glasbeno pot in od takrat ustvarila 12 singlov. Pri tem je sodelovala s številnimi znanimi glasbenimi imeni in založbami, kot so Žan Serčič, dvojec zalagasper, Miha Jakovljević (MihaMih), Dino Nuhanović (Diinzo), slovenska glasbena založba Menart Records in mednarodna založba Universal Music.

A. M.
Avtorica fotografij: Tjaša Barbo

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava