Kdaj nas bo izučilo - otrok v avtu pred lekarno

21.6.2023 | 12:30

Simbolna slika (Foto: arhiv; AMZS)

Simbolna slika (Foto: arhiv; AMZS)

Ne vem, če spada sem, ampak vseeno bom napisal - včeraj sem bil priča neodgovorni materi, ki je pustila svojega otroka v avtomobilu na parkirišču pred lekarno v Novem mestu. Otrok je bil star verjetno med 4-6 let, težko ocenim.

Otrok je jokal v avtomobilu in videlo se mu je, da se zelo znoji. Ker sem to opazil, sem takoj stekel v lekarno in vprašal, če je kdo to tukaj, naj gre otroka iskat. Nakar pride iz lekarne (za moje pojme) ta "neodgovorna mati'' in se na koncu še krega z mano, da mu je pa pustila odprto okno in da je otroka opekla kopriva, da zato tudi joka ....

V glavnem, okno je bilo odprto samo na sovoznikovi strani mogoče za 1 prst, kar sem tudi sam opazil, otrok je pa sedel v stolčku za voznikovim sedežom. Pišem zato, ker se je že zgodila tragedija na Štajerskem, ko sta starša pustila otroka v razgretem avtomobilu in na žalost je otrok preminil (v Sv. Lovrencu v občini Prebold je v pregretem avtu umrl še ne dveletni fantek; op. ur.). Če je pa ta neodgovorna oseba tudi članica te skupine, pa naj tudi ve, da naslednjič se pa mogoče ne bo ravno tako dobro izšlo, kakor se je tokrat.

Otrok ne puščajte v avtomobilih!!!

N. K.; FB PKD

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava